Skip to main content

Gabriela Firea, ofertată să preia şefia TVR 1

 

Publicitate

Gabriela Firea a primit, potrivit HotNews.ro, o ofertă să peia postul de director al canalului TVR 1. Gabi Firea a confirmat că au existat discuţii în acest sens, precizând însă că "în această săptămână de concediu mă gândesc dacă să depun sau nu proiectul" pentru un concurs ce ar urma să fie organizat pentru acest post, având în vedere că "am un copil foarte mic".

Gabrielei Firea: "Sunt un jurnalist care provine din TVR, unde am intrat prin concurs în 1993. Şi de aceea am fost contactată de foşti colegi. În această săptamână de concediu, mă gândesc dacă să-mi depun sau nu proiectul de relansare a TVR 1, dat fiind că am un copil foarte mic, iar munca în această funcţie este una de răspundere, ce presupune multe ore dedicate serviciului".

Contactată de HotNews.ro, directorul actual al TVR 1, Dana Deac, a declarat: "Am luat legătura cu conducerea SRTv, care declară că nu are cunoştinţă, în acest moment, despre o astfel de posibilă ofertă pentru doamna Vrânceanu Firea".

Gabriela Firea s-a angajat la TVR în 1993, unde a lucrat până în 2000, când a preluat funcţia de purtător de cuvânt al guvernului. Din 2001 a trecut în trustul Intact, mai întâi la Antena 1, dupa care a înfiinţat şi condus un grup de publicaţii format în jurul Săptămânii Financiare şi a realizat emisiuni la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Writter Writter
    Denis frate,poate ar trebui sa stii ca indiferent de ststutul societatii,in anumite conditii,o persoana pentru un post de conducere si nu numai,poate fi ofertata(cu acordul colegiului director sau colegiul actionarilor sau cum se mai cheama la ei acolo.Deci,se poate!Concursul are si el treaba lui.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Pai va fi un concurs, dar stii cum e, concursul se tine joi si postul e ocupat de marti.
  • Denis Corcovean Denis Corcovean
    Sa ne explice totusi cineva cum "a fost ofertata", in conditiile in care tvr e totusi un post public, adica se presupune ca pretendentii la un job aici e musai sa participe la un concurs.
  • mad79 mad79
    nu va luati de saraca femeie,adevaratele miscari sunt puse in scena de ne-a Felix motanul!
    Au dat de putere si le-a luat Dumnezeu mintea,ce-a de pe urma!
  • aidan aidan
    la ce se pricepe? la scris poezii? la facut copii?daca ai dictie si poti citi un prompter asta inseamna ca esti bun si de director in tvr? cand a facut pe moderatorea nu s-a remarcat prin nimic nou sau deosebit! o gospodina impopotonata cu zorzoane si dantele, a se privi poza de mai sus, la o sueta cat se poate de banala cu complimente si lingusiri.dar la cine conduce tvr chiar e potrivita! institutia asta musai sa moara! nu c-ar fi fost buna dana deac! cat a fost de capul ei si-a adus pilele pe ecran si sub lazescu a tacut malc fara sa faca ceva dar si-a tras leafa si indemnizatia care nu-s de colo! eu propun sa vina cruduta directot tvr1 isi arata sanii si gata, audientele urca!
  • Gica Contra Gica Contra
    Gabi, pai tu esti nevasta celui mai penibil primar din Romania, invartitor de terenuri, si fina lui Gigi Becali. Chiar ai tupeu sa te dai mare! Esti jenanta, ai senzatia ca le stii pe toate si doar ai profitat de munca altora!
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    era figuranta si cu nasul pe sus cand purta vorbele lui Isarescu si uita d eunde a plecat dar daca ajunge director la TVR 1 va fi si mai si de figuranta. Stii cum se spune ,,cind ajunge imnparat tiganul intii pe tats su il omoara,.... Si ca om care a ingropat 2 reviste felicia si Saptamina finacioara ce pretentii de manageriat sa ai d ela o fufa de genul asta?
  • Robert Robert
    Cred ca problemele sunt la centru nu in teritoriu, sper sa nu concedieze oamenii care aduc stiri din teritoriu.
  • visan visan
    ce stiti despre corespondentii tvr din tara care urmeaza sa fie dati afara? Am inteles ca pe lista ar fi Buzaul, cineva de la Iasi si cica si pe la timisoara...
  • mariana mariana
    e clar, la tvr au ajuns toti cei care si-au inselat nevestele si cele care despart familii fie ele si vaduve. Dragi Romani nu merita taxa tv. platita pentru acesti gusteri si gusterite.
  • CTL CTL
    TVR-ul ar da lovitura cu ea.
  • ion ion
    astia nu au nici o rusine ma.. totul e pe fata
  • ion ion
    TVR … este noua Antena 3
  • Robert Robert
    Gabi Pandele a fost tot o TVRista, in vremea in care TVR-ul rupea tot. Cred ca v-ati grabit asociand-o cu Felix.
    Apropo, nu mai are de multa vreme emisiune la Antena 3.
    P.S. Antena 4 este Euforia TV!
  • ionoli ionoli
    hai... care incepe o petitie pentru anularea sau scoaterea de la plata a taxei TVR-ului.... sigur va avea mega succes !!!

Trimite un comentariu

sus