Skip to main content

Moise Guran revine luni cu Ora de business

 

Publicitate

Emisiunea Ora de business revine în grila TVR 2 de luni, 13 august. Emisiunea prezentată de Moise Guran va fi difuzată de la ora 20.30.

PROGRAM. Ora de business este programată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.30, în direct pe TVR 2 şi, în reluare, pe TVR Info, de la 23.30.

După o vacanţă petrecută în Spania, la Barcelona, Moise Guran a făcut cu familia un tur prin ţară vizitând Roşia Montană, Alba Iulia şi Râşnov, anunţă TVR.

Moise Guran şi-a reluat emisiunea sa de radio din 6 august (la Europa FM) dar la TVR 2 a trebuit să amâne cu o săptămână debutul noului sezon al emisiunii Ora de Business, din cauza transmisiunilor maraton de la Jocurile Olimpice.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi C Cristi C
    Ce este cu atata reclama la emisiunea asta mediocra? A platit Guran reclama pe pagina de media? Cat? Ca la PR se pricepe. La analiza economica este mult prea aproximativ pentru pretentiile mele. Dar tine la mediocri.
  • Petrică Manea Petrică Manea
    Cine e Moise Guran? Ala care i-a luat un interviu lui basechior, ca în Caragiale_! "Nu-i aşa că eşti minunate, domnule chiorilă?" . Ce echidistanţă?! Esti si tu chior?
  • Filme Online 2012 Filme Online 2012
    Imi place mult emisiunea de la tvr, chiar ar trebui promovata printr-un site gen oradebusiness.tvr.ro
    Numai tvr ne dezamageste la categoria online.
  • Zakiro Zakiro
    Re: "sa stii"
  • Zakiro Zakiro
    @UnPixelAlbastru: sa sti ca nu stau cu ochii doar pe Antena 3, ba sunt alte posturi TV la care privest mai mult decat Antena 3.
  • Ibrail Ibrail
    O veste buna ! Dar voi urmari cu atentie emisiunea si ,daca cumva "miros" ca Guran a masluit "cantarul echidistantei" politice ,care a stat in echilibru pana acum ,ca sa faca pe plac actualei conduceri ,la-am sters din lista de preferinte !
  • ion ion
    pai.. mai nou TVR-ul e noua Antena 3.. asa ca poti sa sa privesti cu incredere si la TVR Zakiro :)) Doar ca am asa.. o jena care imi spune ca emisiunea lu Moise are zile scurte la TVR. Asta in cazul in care o sa inceapa de luni...
    Mai vedem.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Zakiro, daca vreodata o sa ai curiozitatea sa apesi pe butoanele de le telecomanda, o sa descoperi ca mai exista si alte canale in afara de Antena 3.
  • Zakiro Zakiro
    Nu l-am mai urmarit de cand a plecat de la Antena 3, pacat a intrat in anonimat.
  • cristi cristi
    ceva care numai el stie sa faca....imi place foarte mult emisiuanea lui.abia ast..
  • AMELIA91 AMELIA91
    abia astept sa revina programul meu preferat,moise guran este un prezentator foarte bun(dupa parerea mea),imi place cum prezinta evenimentele economice si cateodata politice

Trimite un comentariu

sus