Skip to main content

Revista presei fără presă. Radu Banciu a rămas aseară fără ziare

 

Publicitate

Lumea lui Banciu a rămas aseară în pană de ziare. Realizatorul Radu Banciu s-a trezit la început de emisiune că nu şi-a primit publicaţiile din care face revista presei. Prin urmare, jurnalistul s-a văzut nevoit să citească  presa de pe hârtii printate de pe variantele online ale ziarelor.

Radu Banciu, pentru paginademedia.ro: „Iniţial am crezut e o zi din asta în care nu ies chioşcarii pentru că este sărbătoare. Acum am aflat că astăzi au apărut ziarele. Înseamnă că cei care ne distribuiau nouă ziarele şi-or fi luat liber, nu ştiu, n-am cerut prea multe amănunte.

Am mai avut zile în care nu ne veneau ziarele, dar de data asta nu ştiu ce s-a întâmplat.

Oricum ziarele sunt doar un pretext, eu citesc mai mult pe online”.

Puteţi vedea emisiunea Lumea lui Banciu de aseră AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Aiurea eu sincer ca om de presa nu am intalnit ca la un post de televiziune ce se respecta un moderator sa se duca sa cumpere presa de la chioscul de ziare . Fratilor exista atatea agentii media ce se ocupa cu asa ceva . Ce dumnezeu stim noi de pe clubbing mai multe ca voi . Pentru domul moderator o lista cu agentiile de presa ca poate va face totusi un bartter cu acestea sa nu se mai duca la asa zisii chiscari cum a mentionat dansul : Agentia Nationala de Presa AGERPRES, Agenţia de presă RADOR, etc restul sa le caute singur ca este om de televiziune .
 • maaaaare surpriza... dar laura cernahoschi de la cotidianul si apoi realitatea, ce o fi fost? dar mirel curea de la evz si apoi adevarul si dupa aia pe unde o fi fost ce era? nu prea vad care e marea stire si ce mare ca... cacao putea afla sri de la o sedinta de redactie... cine se duce sa filmeze a doua zi si unde? la ce ora se fac live-urile si cine e invitat la stiri? hai ma...
 • bine fie ca voi Banciu plateste la paginademedia iar badea la libertatea, cancan si click
 • @UnPixelAlbastru: indiferent cine era la guvernare in 2006, stirea cu un jurnalist infiltrat de sri intr-o redactie este o stire si trebuie data, mai ales ca zaschievici e un nume cunoscut in presa.
 • nu stiu despre restul comentariilor, dar asta sigur nu e platit: daca nu ti-a placut la B1, du-te si vomita la Antene, te rog!
 • Se uita cineva la acest om? Eu am dat o singura data peste el si dupa 30 de secunde mi s-a facut scarba. Stirea mi se pare platita (comentariile?).
 • Banciu face emisiunea supercooool si fara ziare, este un fenomen cind l-am descoperit am ramas consegventa cu emisiunea lui. Bravo Banciule esti supertareeeeeeeeee.
 • Du-te pe Antena 3, ca acolo poti manca cat doresti , chiar daca ti se apleaca !
 • acum faceti PR laB_1? Sa-nteleg ca s-a marit departamentul de PR la voi, ca la PRO nu renuntati asa usor, e mult prea rentabil ptr voi
 • Banciu ar fi vorbit fara hirtie in fata, in lipsa de subiect si predicat o ora intruna...ziarele sunt doar un pretext. sunt sigura ca a fost o emisiune reusita, ca de obicei...
 • Te referi cumva la redactia Jurnalul si la documentul acela din ianuarie 2006? Dar stii ca in acea perioada Jurnalul era pro-guvernare (adica PD+PNL+PC+UDMR)? Si ca sef la SRI era un PSD-ist, Radu Timofte, numit in functie de Iliescu in 2001?
 • Sa inteleg ca nu stiati cum sa faceti o stire publicitara pentru Banciu ? V-a iesit una de rasul lumii...
 • la cat e de istet banciu, vorbeste din ce-si aduce aminte si tot ii iese emisiunea!mi-e groaznic de dor de el cand se lua de carnatari si pitipoance.

Trimite un comentariu

sus