Skip to main content

Televiziunea lui William Brînză a atras fonduri europene de circa 200.000 de euro

 

Publicitate

Wyl TV, televiziunea deputatului PDL de diaspora William Brînză, va emite în format HD, în şase luni, potrivit ph-online.ro.

Asta după ce postul TV îşi va cumpăra, pe bani europeni, echipamente HD şi soluţii integrate audio-video pentru dezvoltarea serviciilor de producţie audio-video, în valoare de două sute de mii de euro.

Proiectul depus de William Brânză pentru fonduri europene:

Proiectul câştigat de WILLIS Finance SRL, firma lui William Brânză, se numeşte:

"Creşterea calităţii şi productivităţii serviciilor audio-vizuale oferite de S.C. WILLIS FINANCE S.R.L” şi are o valoare de un milion de lei, din care 861.000 - nerambursabili.

Cum a reuşit?

În expunerea de motive, "televiziunea susţine că efectele benefice ale investiţiei vor fi creşterea numărului şi calităţii serviciilor oferite, abordarea unei segment nou de piaţă, şi diversificarea ofertei de servicii".

Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Proiectul va fi implementat prin programul Regio, Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • E usor sa ataci in stanga si in dreapta pentru ca zvonurile sau stirile de rau circula mai rapid decat cele de bine. Cati dintre voi citesc publicatiile din Diaspora pentru a vedea realizarile lui Brinza care nu sunt difuzate de catre presa din Romania?
  • Si asa vuia presa ca Romania nu atrage fonduri europene...uite ca s-a gasit un baiat destept care stie cum sa foloseasca banii. Bine, William! La mai multe!
  • Aş adăuga că într-o comunitate aşa restrânsă, cum e în Prahova, şi oarecum izolată, e destul de greu sa faci ceva.
  • da, e bine zis, ca ii ia, nu-i da! Apoi, nu ii ia de la contribuabili, ci de la UE si chiar cred ca poate fi un model de antreprenoriat. Daca ar fi in stare fiecare afacerist sa atraga fonduri de la UE, altfel mergea lucrurile.
  • domnul branza e un mare smecher si un mare hot ca basescu si ca pd lul lor domnul braza are un post de radio si unul de televizune care sunt de tot rahatul. sncer sa fiu dejeaba mai investeste bani an aceste posturi.
  • Nu mai e 300 de mii de vreo 3 ani. Acum gasesti si la 100 de mii, cu banda decenta. Poate nu chiar HD, dar buna :)
  • Felicitari. Un om ca William Brinza, care reprezinta peste 2 milioane de romani si care este iubit in afara ar merita sa transmita mai multe evenimente din Diaspora.
  • Da, se pare ca este al treilea post local din Ploiesti dupa Prahova TV si Alpha TV.
  • numai taxa de satelit anuala e de 300 de mii de euro... o camera video profi hd e cateva zeci de mii de euro... 200 de mii de euro pentru o televiziune inseamna fix nimica...

Trimite un comentariu

sus