Skip to main content

Muzică fără fir. Am testat Logitech Wireless Boombox

 

Publicitate

Cum am intrat cu ea în casă, m-am și repezit la laptop, ca să văd cât de repede se conectează prin Bluetooth. A durat cam un minut. Boxa are un buton de activare a Bluetooth-ului, dar acesta se activează oricum când îi dai drumul. Cu o apăsare lungă pe acest buton, aparatul începe căutarea dispozitivelor compatibile.

Îi zice Boombox, deci e numai bună de ținut pe umăr când ești cu prietenii în vacanță. Altfel simți basul când o ții aproape de ureche! Are o formă alungită și 8 difuzoare, cele din față fiind protejate printr-un grilaj metalic.

La fel de ușor se conectează și la telefon. Partea amuzantă este că poți difuza muzica de oriunde din casă și asta poate genera și anumite farse la petreceri, în funcție de cine se conectează primul la boxă.

Accesoriul are patru butoane frontale: de deschidere și închidere, pentru Bluetooth și două pentru volum. Cele două LED-uri îți indică faptul că boxa este în funcțiune și dacă este conectată la vreun dispozitiv sau caută unul în acel moment.

Acumulatorul intern se încarcă destul de repede, dar trebuie să ții cont de faptul că volumul sunetului va fi diminuat dacă bateria este pe terminate.

În partea din spate, două mufe: una pentru curent electric și una jack de 3,5 mm. Mai există un suport rabatabil și cam asta e Logitech Wireless Boombox!

N-am sesizat probleme în timpul cât am folosit-o. Poate doar un păcănit foarte slab, în anumite momente, probabil din cauza pierderii conexiunii prin Bluetooth. Cu toate acestea, sunetul nu a fost niciodată întrerupt.

Evident, dispozitivul poate fi conectat la iPhone și alte dispozitive cu "i" în față. Eu am conectat-o la un MacBook Air și la un HTC Cha Cha și totul a fost în regulă.

Pasionații pot găsi detalii tehnice pe site-ul oficial. În România, poate fi găsită la un preț în jur de 700 de lei. La Media Galaxy, este 680 de lei.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro

Trimite un comentariu