Skip to main content

11 Septembrie. Irina Margareta Nistor, în rolul mătuşii lui Tom Sawyer

 

Publicitate

CAMPANIE PENTRU TOM SAWYER. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuţi critici de film din România, dă viaţă personajului Mătuşa Polly în campania de promovare a filmului Tom Sawyer, care va fi lansat la jumătatea lunii octombrie, scrie Mediafax.
Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul Tom Sawyer, în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului "Aventurile lui Tom Sawyer" scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.


Irina Margareta Nistor, în campania de promovare a filmului "Tom Sawyer", filmat parţial în România


MGM, PE BURSĂ. MGM Holdings, care deţine studiourile Metro-Goldwyn-Mayer de la Hollywood, se pregăteşte să se listeze la bursă înainte de premiera noului film din franciza James Bond, programată pentru 26 octombrie, scrie Wall-Street.ro
"Exista aşteptări ridicate legate de rezultatele la box office. Prin lansarea procedurii de listare înaintea apariţiei filmului, acţionarii pot obţine ceea ce vor, iar investitorii vor vedea mai târziu cu ce rămân", comentează Jay Ritter, profesor de finanţe la Univesitatea din Florida.
Studiourile Metro-Goldwyn-Mayer vor sa se listeze la bursa inainte de premiera noului James Bond


DISNEY JUNIOR ÎN AFI COTROCENI. Disney Junior organizează pe 12 septembrie un program dedicat copiilor, unde aceştia vor putea trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje din lumea magică, scrie Evenimentul zilei.

Evenimentul se va desfăşura la AFI Cotroceni (zona food court) în cadrul Atelierelor Creative începând cu ora 10:30. De asemenea va fi prezentă vedeta Malvina Cservenschi care va sta de vorbă cu parinţii prezenţi despre rolul culorilor în creşterea copiilor şi va citi micuţilor din poveştile clasice.
Personajele Disney ajung pe 12 septembrie la AFI Cotroceni


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus