Skip to main content

Adelin Petrișor, premiu pentru fotografie în America

 

 

Publicitate

 

 

 

PREMIU. Jurnalistul Adelin Petrișor a câștigat secțiunea “Editorial non-pro” a concursului Intenational Photography Awards, de la Los Angeles. Ziaristul a concurat cu cinci fotografii făcute în Coreea de Nord.

Cu premiul de la secțiunea Editorial non-pro, Adelin Petrișor are șanse și la Marele Premiu. "Aștept cu sufletul la gură finala pentru marele premiu, finală care va avea loc pe 8 octombrie, la Beverly Hilton", scrie jurnalistul pe blogul său.

"Am trimis cinci fotografii de la Marea Parada de la Phenian", povestește Adelin Petrișor. "Potrivit organizatorilor, 10.000 de fotografi din 100 de țări au participat la ediția din acest an. Cei 80 de membri ai juriului au ales în final 16 câștigători, 8 profesioniști și 8 amatori. Cei 16 se luptă acum pentru două mari premii: “Fotograful anului” (profesioniști) și “Descoperierea anului” (amatori).
Eu sunt în finala pentru cel de-al doilea, ” Discovery of the year”.

"Premiul vine la fix, chiar înainte de lansarea albumului “Coreea de Nord, un lagăr cât o țară”. Este foarte frumos când faci o fotografie care-ți place. Este însă de-a dreptul senzațional când și profesioniștii dintr-un juriu o apreciază", mai scrie, pe blog, jurnalistul.

Alte două fotografii cu care Adelin Petrișor a câștigat premiul de la International Photography Awards.

În primăvară, Adelin Petrișor a fost prezent la PaginademediaTV, într-un interviu despre televiziune, riscuri, jurnaliști și jurnalism. Puteți revedea interviul video mai jos:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu