Skip to main content

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu

 

Publicitate

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a acționat în judecată B1 TV și pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, pentru afirmațiile pe care jurnalistul le-a făcut la adresa ei. „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”, a declarat Andreea Berecleanu pentru paginademedia.ro.

Radu Banciu a declarat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze”. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu(OTV).

Comentariile lui Banciu au venit în contextul în care soțul Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu, a fost numit în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului.

Ce spune Andreea Berecleanu

Contactată de paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a confirmat existența procesului, care are termen în ianuarie 2013.

Andreea Berecleanu: „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viața mea. Dar asta e doar una dintre mârșăviile pe care le-a spus și nu poate rămâne așa. El atacă foarte multă lume și nu poți să-ți clădești succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut și nu puteam să trec peste asta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ce a zis Banciu despre tanti asta e nimic fata de ce a zis Badea despre Udrea de-a lungul timpului. Cat timp emisiunea e un pamflet poate primi cel mult o amenda de la CNA.
 • Cand spui ca femeia s-a culcat cu cine a fost in stare sa o propulseze nu "spui ce crezi despre" ci faci niste afirmatii care se cer probate. Daca nu le poti proba atunci platesti pentru minciuna nu pentru parere. De altfel Banciu si-a lansat "cariera TV" prin vorbe jignitoare la adresa unor femei muuult mai celebre ca el, doar ca sa afle lumea ca exista si el pe lume. A ramas insa la acelasi grobianism ieftin si in continuare, reusind sa-si faca un public la fel de grosolan ca si el.
 • Ceea ce face cap de po'c este inventie oribila, scabroasa. Badea ii critica pe toti pentru ceea ce face si zic in mod real, de aceea nu a putut nimeni in cei 8 ani sa-l dea in judecata. Esti si tu tot din zona caputului!
 • Badea niciodata nu a intrat in zona intima si nu a inventat procarii. Niciun om zdravan la cap nu poate aseza alaturi pe Berecleanu si piticul smenar DD. Doar acest impostor, caruia unii ii zic ziarist, insa el este clar bolnavior la caputul de po'c!
 • Obtuz se scrie cu b in limba romana, baiatule alex chivu.
  Cu b de la baiat, nu cu p de la prost.
  Pe bereclenaca ai vazut-o vreodata, o singura data macar, in vreo revista de scandal?
  Nu-i poti pune alta eticheta decat cea de doamna cu doi copii, care isi vede 100% de treaba ei.
  Citeste de pe prompter si nici n-a pretins niciodata ca ar face altceva.

  Pe banciu il vede toata lumea la emisiunea-pamflet.
  El nu citeste de pe prompter, ce debiteaza si jocul scenic il reprezinta si il caracterizeaza 100%.
  Asa ca, absolut oricine (cu inteligenta medie si un pic experienta de viata) este "vrednic sa puna tot soiul de etichete".
  Astea sunt argumentele.
  Daca tu le vezi lipsind, nu inseamna ca ele nu exista.
  Ci, ca nu poti tu sa le vezi.
 • Andreea si Zaharescu sunt foarte nesuferiti
  Lumea stie cum a ajuns Zaharescu in functia de purtator de cuvant al guvernului
 • Mon cher, eu cred ca esti debil mintal, desi nu am probe, dar nu ies in public sa te acuz! Incearca sa intelegi daca ti-a mai ramas putina ratiune.
 • Pai lumea stie de ce a fost dat afara Zaharescu de la PROTV . Asa ca ciocu mic tanti.
  PS: Mircea Badea este un frustat.A avut doua sanse in Pro tv si le-a ratat.Acum apare la trustul ratatilor nu numit Intact.
 • Nesimtita asta de Brecleanca in loc sa taca din gura,sa bage capul in pamant precum strutul,se da in stamba.De ce v-a dat Sarbu afara din Pro Tv?Nu ne spuneti?L-a prins pe barbactu' cu vasu-n Caraiman si ai plecat si tu cu el,fufa ce esti!

Trimite un comentariu