Skip to main content

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu

 

Publicitate

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a acţionat în judecată B1 TV şi pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, pentru afirmaţiile pe care jurnalistul le-a făcut la adresa ei. „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”, a declarat Andreea Berecleanu pentru paginademedia.ro.

Radu Banciu a declarat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze”. El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu(OTV).

Comentariile lui Banciu au venit în contextul în care soţul Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu, a fost numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

Ce spune Andreea Berecleanu

Contactată de paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a confirmat existenţa procesului, care are termen în ianuarie 2013.

Andreea Berecleanu: „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viaţa mea. Dar asta e doar una dintre mârşăviile pe care le-a spus şi nu poate rămâne aşa. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi clădeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    se vede cat esti de cult bai baiatule . Cum sa se creada Cioran + sartre +camus cand primul era scriitor de dreapta si ultimii doi erau comunisti convinsi . E ca si cum ai spune ca se crede caine + pisica , vezi cat esti de prost ?
  • skinny skinny
    Era amuzant Banciu cand a inceput dar acum a depasit de tot masura.
  • kool mogul kool mogul
    Cine este Radu Bancu asta, ca pe Andreea o stiu de cand s-a lansat PRO TV-ul?
  • Merlin Merlin
    Frumos comentariu :) !!!!
  • boro boro
    Bine Banciu...next
  • Ibrail Ibrail
    Banciule ,nu-i baga in seama pe postacii uslasi !Noi te urmarim in fiecare seara , pentru ca esti bun .Succes in continuare !
  • alex alex
    Excelent paul.. astia soi chiar se merita unul pe celalalt!
  • alex alex
    L-ati auzit pe acest individ vre-odata cum vorbeste? are vocabular demn de clasa 5-a .. pe langa ca-i prost, e si foarte nesimtit.. se pare ca astea doua nu se prea despart.. se vede ca e platit de basescu pt propaganda.. dar asta e atat de penibil incat se da chiar pe fatza. stiti cum a ajuns la televiziune? :)) a venit matusa-sa cu el de mana.. la o televiziune.. sa-l prezinte acolo unei cunostinte.. urmand ca acesta sa fie hamalul echipei mobile de tv.. sarcina lui era sa care cabluri si reflectoare.. acolo trebuia sa ramai banciule..
  • Arounddaworld Arounddaworld
    Cine e Baciu asta?
  • mariana mariana
    Banciu este un ziarist mult mai bun decit multi altii, este destept stapineste limba romana la perfect cred ca stie bine limba franceza asa ca nu-l catalogati asa de rau ca nu merita. Fata de lingaul ala de badea banciu este un tip citit, destept si nu linge asa cum face frustratul mirciulica in haznaua3 a varanului.
  • dodonel dodonel
    exact. doar ca lumea nu intelege asta si cred ca au liber la jigniri si calomnii daca la final scriu: aceasta emisiune este un pamflet bla bla. saturdey night live show e pamflet. mondenii sunt pamflet-mai ales cand era bendeac si imita oameni politici. emisiunea lui baniciu si a lui badea nu sunt pamflete pentru ca pamfletul este: Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. adica pamfletul este scris( emisiunile un scenariu scris). aici nu e vorba de nimic scris si chiar se mandresc cu asta. ei doar fac comentarii. si cand faci comenatarii ar trebui sa ai oarece c..., nu sa te ascunzi dupa cuvantul PAMFLET. eu nu inteleg de ce cna- care se autosesizeaza cu atatea prostii- nu s-a uitat pana acum in dex sa vada ce inseamna cuvantul asta de care m-am saturat si pe care acum il vad si in ziarele de scandal: x si-a pus-o cu y si erau priviti de z. iar la final: aceste text bla bla.
  • ayan ayan
    @ bella: pamflet nu inseamna calomnie, inseamna satira. Daca eu iti spun tie ca esti proasta, nu-i pamflet - indiferent de valoarea de adevar a afirmatiei - ci jignire.
  • Lucian Lucian
    De cand a ataca oameni care nu ti-au gresit cu nimic, a-i acuza de cate si mai cate e pamflet? Eu nu suport acest personaj, numit Banciu.
  • doberman doberman
    Banciu e un imbecil cu spume la gura care se crede Cioran+Sartre+Camus
  • bella bella
    alooooo!!!!!!!!! e PAMFLET!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus