Skip to main content

AUDIENŢE. Dan Negru, „Cu banii jos”, dar după Stallone. Premieră şi la Cârcotaşi

 

Publicitate

Prima ediţie a concursului Cu banii jos, prezentată de Dan Negru, a fost depăşită aseară de un clasic al filmelor de acţiune: Tango şi Cash (1989). Filmul cu Sylvester Stallone şi Kurt Russell, difuzat de Pro TV, a fost peste Antena 1, atât în mediul urban cât şi la nivel naţional.

Pe intervalul de difuzare, Cu banii jos (emisiune fimată într-un studiou din Turcia) s-a intersectat cu Roata Norocului (Kanal D), cu Sinteza zilei (Antena 3), cu telenovela Abisul pasiunii(Acasă TV) şi cu Cronica Cârcotaşilor (Prima TV).

Cu banii jos s-a intersectat cu o altă premieră: Cronica Cârcotaşilor de pe Prima TV. Emisiunea prezentată de Găinuşă şi Dezbrăcatu a fost urmărită de peste jumătate de milion de români în fiecare minut (dintre care 330.000 din mediul urban).

Audienţa postuilor TV, miercuri, 19 septembrie, pe intervalul emisiunii Cu banii jos în mediul URBAN: 

1. Pro TV - 775.000 de telespectatori pe minut (7,4)
2. Antena 1 - 554.000 (5,3)
3. Antena 3 - 414.000 (3,9)
4. Kanal D - 337.000 (3,2)
5. Prima TV - 329.000 (3,1)

Audienţa postuilor TV, miercuri, 19 septembrie, pe intervalul emisiunii Cu banii jos în mediul NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.365.000 de telespectatori pe minut
2. Antena 1 - 950.000
3. Kanal D - 791.000
4. Antena 3 - 577.000
5. Prima TV - 549.000

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ramona ramona
    sa nu auda mama si tata sunt minora
  • kiz kiz
    cum se fac inscrieri??
  • laligatoru laligatoru
    S-ar parea ca si concursul s-a terminat .
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Înscrierile s-au încheiat.
  • marian marian
    cum ma pot inscrie la concursul cu banii jos?
  • ionela ionela
    as dori sa ma inscriu si eu la concurs. as putea primii si eu detaliile pe adresa de e-mail?
  • alia alia
    kiko, n-am retinut faza cu pestele pe scobitoare, dar din cate stiu eu ansoa se face si din hamsie
  • kiko kiko
    acum e in reluare emisiunea cu banii jos... la intrebarea: ce putem gasi pe luna? madam educatoarea cu facultate si master era convinsa ca raspunsul este: puieti de sequoia... au si pierdut banii la faza asta... sequoia fiind un copac... luna neavind atmosfera, deci nici oxigen...
  • kiko kiko
    am ris de numa numa la emisiunea asta... concurente erau o tipa la vreo 55-60 de ani, profesor-educator, cu facultate, master si 2 grade didactice - si fie-sa. fata, laura, era ok, stia in general raspunsurile, dar ma-sa.... varza... la o asa pregatire, habar n-avea ce inseamna "energofag". sustinea ca inseamna "devorator de publicitate"... la alta intrebare, legata de pesti sustinea ca "ansoa" e "pestele ala mic, rasucit pe o scobitoare"... probabil o fi fost femeia educatoare, cu facultate si master la spiru haret...
  • Manu Manu
    De Pune Kanal D serialul Suleyman si miercurea s-a dus audienta A1 si atata cata mai e!!!!!
  • Zakiro Zakiro
    Inca se mai uita lumea la filme cu Sylvester Stallone? E cam de ras.
  • andy andy
    cum sa-i ceri romanului calitate,pai el es uita la emisiuni regizare(kanal d) si filme redade la infinit(protv,a1,primatv.etc). mie personal negru mi se pare un om nesimtit dar am urmarit emisiunea numai pentru concept care mi s-a parut interesant.am observat o constanta la antena1 si pro tv in ceea ce priveste audienta premierelor.pro tv are audiente mari fiind lider de la prima editie,la antena1 formatele noi prind mai greu dar si atunci cand publicul se obisnuieste cu formatul respectiv,emisiunea devine lider pe tronsonul ei.asta e perceptia publicului....daca ii arati la pro tv in premiera o banalitate este lider ca de....este pro tv
  • gabi gabi
    Mai bine ramaneau blondele . Ieseau mai ieftin . Era mai interesant. Ca nu intereseaza pe nimeni studioul cu care se tot lauda . Asa isi satisface doar capriciile parlitul ala de Oprea adus sef de la concurenta lor.. Pana acum nici emisia de sambata nici .. emisiunea asta noua .. si probabil nici cea de duminica .. nu au fost si nu vor fi lidere de audienta dupa cum se vede nici la premierea.. nici dupa.
  • Daniel Daniel
    E interesant conceptul emisiunii dar e repetitiv si o lungesc prea mult cu statul in suspans dupa fiecare intrebare (parere personala).

Trimite un comentariu

sus