Skip to main content

EXCLUSIV. Compania care editează GSP preia BBC Top Gear, BBC Good Food şi BBC Science Focus

 

Publicitate

Convergent Media, compania care editează Gazeta Sporturilor, a preluat licenţele pentru trei reviste BBC în România. Este vorba de BBC Top Gear, BBC Good Food şi BBC Science.

Până acum, cele trei reviste erau editate de MSG România, companie parte a Intact Media Group, în care acţionari sunt Şerban Barbato (30%) şi RC Media Company (deţinută de Camelia Voiculescu), cu restul de părţi sociale.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Tolontan, director general Convergent Media, a confirmat informaţia.

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

"Da, compania Gazetei Sporturilor va edita cele trei titluri. De ce? Pentru că, avînd în vedere situaţia media, e nevoie pe puntea Titanicului de mîncare bună, de maşini frumoase şi de oameni inteligenţi. Acum răspunsul serios: avem încredere în viitorul jurnalismului, acesta e motivul autentic pentru care Gazeta a preluat redacţiile şi editarea în România a BBC TopGear, BBC Good Food şi BBC Science World.

Compania care le-a editat pînă acum şi BBC ne-au ales pe noi, am acceptat şi sperăm să facem o muncă bună. Sînt branduri moderne în care cei care le-au realizat pînă acum în România au investit mult talent uman şi sperăm să le onorăm munca. Avem încredere în jurnalism”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaip mihaip
    Vesti bune, kum de mai apar si din astea?!
  • mirelle mirelle
    Miscare interesanta si, in acelasi timp, f curajoasa, tinand cont ca se tot inchid reviste. E adevarat ca acum votbim de branduri f misto, cu content premium, care merita o soarta mai buna. Probabil gsp-ul va lucra mult la vizibilitatea top gear, good food & science, ca editorial si mai ales grafic sunt muuult peste ce e pe piata. Super reviste, se vede calitatea BBC. Bafta, dle tolontan
  • Dan Daman Dan Daman
    Felicitari pentru Tolontan si Gsp. Daca in Romania ar fi multi "nebuni" care sa creada in viitorul jurnalismului de calitate ...
  • Radu C Radu C
    Citesc de ani buni Top Gear, anul asta am inceput sa cumpar si Science Focus. Sunt doua reviste "ca afara", excelente adica. Au mult content de top livrat de BBC si o grafica superba. Keep up the good work!

Trimite un comentariu

sus