Skip to main content

Gabriela Firea intră în politică

 

Publicitate

Gabriela Firea a călcat pe urmele soțului ei, primarul Florentin Pandele și a intrat în politică. Ea s-a înscris astăzi  in organizația PSD Ilfov, potrivit HotNews.ro.

"Anul acesta am împlinit 40 de ani și am simțit un imbold de a schimba ceva în profesia mea și de a merge spre un domeniu pe care poate, uneori, cu prea multă ușurință, l-am criticat", a spus Gabriela Firea, într-o conferință organizată la sediul PSD.

Vedeta a anunțat, în urmă cu o săptămână, că se desparte de trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată.

La momentul respectiv ea a declarat, pe contul său de Facebook: “Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă.”

Cine este Gabriela Firea?

Gabriela FIrea și-a început cariera în presă în 1990, fiind reporter la săptamânalul Pur și simplu din Bacău, iar apoi la cotidianul Azi din București și redactor-prezentator la Radio Contact.

În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii Jurnal, realizator-moderator al emisiunii Ediție Specială și, mai apoi, la Știrea Zilei.

În ianuarie 1999 a devenit consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 a fost Purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Din anul 2001 a lucrat în cadrul trustului de presă Intact, fiind prezentator al emisiunii Observator, precum și realizator al emisiunii Săptămâna Financiară la Antena 1 și al emisiunii Știrea Zilei la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • am acunoscut o personal stiu ce ii poate pielea, nu ii contest calitatile jurnalistice dar ca si caracter e o nulitate. Uita de unde a plecat, calca pe cadavre ca s aii fie bine, se marita din interes si mai e si prost manager , a falimentat doua reviste ale trustului lui Voiculesc. Asadar va avea succes in politica avind un astfel de caracter de cea mai joasa speta si proasta factura !Mai ame nevoie de multa educatie moldoveanca...
  • O jenibila! Faptul ca e fina lui Gigi Becali spune totul despre aceasta jurnalista care si-a facut breasla de ras. Adaugati la asta falimentarea a doua publicatii, oportunismul si audientele penibile pe care le facea si din cauza carora a fost data afara elegant.
  • oooo, daaaa... probabil daca dispare pandele din viata ei, vrinceanu firea pandele se va da peste cap, se va reinventa si se va marita - din dragoste, bien sur - cu silviu prigoana... caruia ii va face evident un copil. :)
  • Nu stiu cum face fata asta, dar si cand pare ca a pierdut totul se da peste cap si se reinventeaza... Va avea succes, iar detractorii ei vor clantani in pustiu...
  • Ia o gura de aer si relaxeaza-te :) Zaharescu e purtator de cuvant...adica pentru exaltati ca tine: Nu are functie de decizie; iar firea inca nu a fost aleasa in parlament si nici nu se stie daca va primi loc pe lista...
    Deci chill...mexican chill
  • la nivelul de venin al politicului actual, fierea firei va aduce un binemeritat plus. o limba despicata-n plus si doi colti mustind de resentimente ce trebuie platite, ce-ti puteai dori mai mult? poate o franghie si un sapun.doamna asta si cand zambeste e rea.

Trimite un comentariu