Skip to main content

Kanal D pregăteşte o emisiune cu fosta şefă de la Libertatea

 

Publicitate

Ana Niţă (fost redactor şef la Libertatea) şi Irinel Antoniu (ex adjunct) lucrează la un proiect de emisiune la postul Kanal D.

“Pregătim o emisiune, dar încă nu se cunoaşte clar formatul”, a declarat pentru Paginademedia.ro o sursă din interiorul Kanal D, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Ana Niţă şi Irinel Antoniu, împreună cu o echipă se ocupă de acest proiect, a mai spus aceeaşi sursă.

Cel mai probabil, formatul va fi unul tabloid, având în vedere backgroundul celor două jurnaliste (care au demisionat de la Libertatea în această vară), dar şi faptul că, din acest sezon, Kanal D a rămas fără o emisiune importantă: CancanTV, concurentul direct al lui Capatos (Antena 1) a plecat la Acasă TV, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI.

Ana Niţă a condus redacţia Libertatea din 2006, după ce aproximativ jumătate din echipa ziarului, inclusiv redactorul şef de atunci, Adrian Halpert, au plecat la Adevărul Holding pentru a lansa viitorul Click!.

Din august, Ana Niţă şi Irinel Antoniu au demisionat de la Libertatea (ziar editat de Ringier), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă: Cancan TV pregăteşte trecerea în grupul Pro

KANAL D CONFIRMĂ: Emisiunea CancanTV nu mai e în grilă

Şefii editoriali ai tabloidului Libertatea şi-au dat demisia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • baubau baubau
    Au plecat de la Libertatea, dupa fostele sefe Ana si Irinel urmatorii: Catalina Lohan, Claudiu Pacearca, Nicolae Oprea, Razvan Dinu si Tatiana Solomon. Mai sunt cativa care inca trateaza.
  • Click Click
    @vergil - Pai cu subiectele ciordite a fost taman invers: Nita, Irinel si papagalul de Hau gasisera cheia prin care se intra din tipografie pe serverele cu paginile Click. Asta s-a intamplat acu 3-4 ani cand Cornete s-a prins si a facut iures. Se stie printre sefii de La Libertatea si cum Nita le dadea printuri de la concurenta sa modifice articole.
  • vergil vergil
    Au luat-o pe Lohan in echipa pentru ca sotul ei, cu acelasi nume e de ani buni aghiotantul lui Capatos, asa ca sa asigure continuitatea scurgerii de informatii (si tehnici).
    Hotul striga hotii, nu Nita? Tot traiati tu si Antoniu cu teama ca va fura aia de la Click subiectele. Acu voi practicati pe fata sportul asta. Doar ca acu v-ati mutat in televiziune. Bafta, fetelor!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ernest, nuuuu....
  • aidan aidan
    paradox romanesc unu: nepriceputii cred ca se pricep la toate.
    paradox romanesc doi: nu prinzi functie de conducere daca n-ai falimentat doua-trei institutii inainte
    paradox romanesc trei:premierea celor care au falimentat si debarasarea de cei care au muncit.
    nu vi se pare ca peste tot a ajuns sa fie la fel? a devenit un model. nasol model!
  • Edy Edy
    Dacă lar pune pe Ernest ar făcea cea mai buna treaba, 2 prezentatori tineri fata de capatos care e un otv-ist, copiind otv de când a început emisiunea si chiar cucerind telespectatorii OTV, capatos omul care se ocupa de revista playboy fiind omul lui sarbu la playboy. Artene un om foarte prezentabil dar sa vedem audientele cancan tv din primăvara câți acum încă nu sau obișnuit telespectatori cu cancan tv la acasă tv.
  • Ca Ca O Ca Ca O
    E ciudat ce face Kanal D. Sa o iei pe Nita care a ingropat Libertatea, sa-ti faca o emisiune cu care turcii sa-i bata pe Capatos si Artene e o decizie ciudata. Nita si aia pe care-i cara dupa ea (bine ca de unii a scapat redactia elegant) n-au nici o treaba cu televiziunea, absolut nici o treaba. Si n-au treaba nici cu mondenul pentru ca n-au relatii si nu-i cunoaste nimeni. Nu m-ar mira sa apara Coltuc prin preajma si emisiunea sa fie prezentatat de Bahmuteanca si de Alina Plugaru.
  • Fost emploiat Fost emploiat
    Kanal D si-a luat teapa mare cu Ana Nita si cu Romascanu. Prima este o intriganta perfecta, va incerca sa-si intinda tentaculele peste tot si sa combine, minta si dezbine tot ce va prinde, pana isi va spori influenta si va ajunge sa imparta dreptatea. Romasconu este un impinge-hartii perfect. Lasa impresia ca munceste, dar de fapt ingroapa tot ce apuca. Nici unul nu se pricepe la televiziune nici cat negru sub unghie, dar ce conteaza. Viata merge, turcii platesc, asta e nivelul, altii de unde.
  • kiko kiko
    irinel e o ea?
  • eudor eudor
    Luis Lazarus a fost la kd dar a fost dat afara dupa ce a difuzat filme porno in emisiunea lui care era la ora 22 noaptea iar kd a primit o ameda de 50 mii lei, sa lasat si cu scandal foarte mare intre Luis si kd, Luis Lazarus fiind interzis la kd de catre sefii kanal d
    cel mai probabil emisiunea va fi prezentata de catre andreea mante si ernest cel putin pe el il recomand eu ar face o treaba foarte buna Ernest.
  • DC DC
    Succes, Ana! Succes, Irinel! Bafta, Andrei Comsa & Andrei Balan! Parca ma abureati ca va bagati la altceva, dar uite ca va dati si voi la TV...
  • hooly hooly
    Emisunea va fi moderata cel mai probabil de Luis Lazarus cel putin asa anunta el pe pagina personala de facebook ca se pregateste sa devina moderatorul unui talk-show

Trimite un comentariu

sus