Skip to main content

"Mi-am pierdut serviciul, în timp ce voi v-ați făcut jocurile politice". Nu, nu e o campanie din România!

 

Publicitate

Dacă ei spun asta, ce să mai zicem de noi? „Mi-am pierdut locul de muncă și casa și asigurarea de sănătate și pensia și mândria în timp ce voi v-ați făcut jocurile politice”. Sună cunoscut, dar mesajul este parte a unei campanii din America.

Partidul Ceaiului de Mușețel, o organizație creată de un designer american, a plasat în spațiile de la metrou din Washington mesaje tăioase la adresa politicienilor americani.

Realizate în stilul afișelor propagandiste din timpul celui de-al doilea război mondial, posterele au atras atenția presei americane. Având în vedere că mesajele sunt adresate politicienilor, rămâne totuși întrebarea dacă aceștia circulă cu metrou.

Organizația, lansată în 2010, își propune să-i convingă pe democrați și pe republicani să coopereze. Jeff Gates, designerul și părintele Partidului Ceaiul de Mușețel, a realizat până acum 41 de postere în spiritul „revoluționar propagandist”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu o fi o campanie din romania, dar cat de bine ar putea fi! e de aici! ba, chiar de pe tot globul! suntem vreo trei generatii de sacrificiu,cel putin! nu cred ca politicienii americii circula cu metroul. cu avionul sau in coloana! or fi circulat pana au parvenit.ce-i si acolo! Jale! intr-un fel, nefericit, suntem si noi in randul lumii. cand lumii ii merge prost!

Trimite un comentariu