Skip to main content

PARTENERIAT. Giganţii industriei digitale vor participa în Istanbul la Webit 2012

 

Publicitate

(Parteneriat)

Executivi de top din cele mai inovatoare companii se aduna la Istanbul pentru Congresul Webit – steaua lumii digitale din zona EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Congresul, ce se va desfasura in perioada 10 – 11 octombrie, la Lütfi Kırdar Convention and Exhibition Center, Istanbul, va aduce laolalta pionieri ai domeniilor digital si telecomunicatii, investitori si antreprenori din intreaga lume. De asemenea, vor fi prezenti executive de top din companii ca Google, eBay, Unilever, BBC,IBM, Intel, Coca-Cola, Microsoft, Facebook si Yahoo!, precum si peste 6000 delegati din 60 de tari.

Descoperiti direct la sursa trendurile din industria digitala

Cele mai inovatoare companii din lume, incluzand aici Google, Facebook, Adobe, Intel, Mozilla, Yandex, PayPal, IBM, Opera, Qualcomm si Digital Ecosystems, se vor intalni la Webit 2012 cu antreprenori din Turcia si din intreaga lume. Diego Oliva, Director Regional Facebook pentru  Europa, Estul Mijlociu si Asia, va sustine o prezentare pe tema Viitorul in Social Media, care va fi de mare ajutor in special celor care au in plan dezvoltarea de proiecte social media

In prima zi a congresului, in timp ce Laurent Le Moal, GM CEMEA la PayPal va discuta despre platile pe mobil in prezentarea cu titlul Viitorul instrumentelor de monetizare si mijloace inovative pentru solutiile de plata, Andrey Sebrant, Director of Product Marketing la Yandex va arata cum informatiile transforma marketingul in stiinta calitativa experimentala. Ben Barokas, GM Marketplace la Google, va sustine o prezentare tema vanzarilor si cumpararilor online si a felului in care acestea schimba media online. Conferintele mai includ, dar nu se limiteaza la prezentarea lui Henri Moissinac, Head of Mobile EMEA and Facebook, care va discuta despre puterea zonei de mobile

Congresul, in cadrul caruia leaderii si profesionistii industriei se aduca pentru a-si duce afacerilor la urmatorul nivel, ofera participantilor importante oportunitati de networking. Printre cei care-si vor lasa amprenta asupra Webit 2012 se numara importante companii de cercetare si consultanta ca Forrester, Boston Consulting Group, Arthur D Little si leaderi in comunicare ca OMD, G2, DDB Tribal, Lbi and Huge.

De asemenea, in agenda congresului mai gasim reprezentanti ai unor branduri de top ca Ferrero, Nokia, Renault si jurnalisti de la TechCrunch, The Next Web, Wall Street Journal. De asemenea, vor fi prezente companii importante din zona telecomunicatiilor ca Etihad Etisalat (Mobily), Mobinil (Africa), Deutsche Telekom AG, Orange, Azerfone si multi altii. Printre reprezentantii mediei digitale se numara Safdar Mustafa, Head of Mobile Media la Al Jazeera Network.

Inregistrarile sunt deschise pana pe 4 octombrie

Daca nu v-ati rezervat inca locul la Webit 2012, va puteti inregistra online pana pe 4 octombrie. Agenda congresului,  care acopera intreg ecosistemul digital, cuprinde 7 conferinte paralele cu peste 100 de ore de seminarii, workshopuri si paneluri de discutii.

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus