Skip to main content

10 Octombrie. Robert Turcescu, despre cazul Ioana Tufaru: "CNA, trezeşte-te. Dormiţi în izmene"

 

Publicitate

REACŢIE. Realizatorul emisiunii Sub semnul întrebării, de la B1 TV, a a făcut un apel către membrii CNA să se sezize cu privire la imaginile indecente şi jignitoare cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, difuzate de televiziuni în ultima vreme, scrie Evenimentul zilei.

"În toate televiziunile are loc un lucru abject. Sunt scene absolut groteşti. Filmări cu camera ascunsă, se exploatează mizeria, condiţia umană infirmă. Nu am văzut un poltician să se revolte, CNA să se revolte, o asociaţie pentru drepturile omului să se revolte. Popescu doarme în izmene. Este înfiorător. Cei de la CNA au ajuns să se creadă Dumnezeu pe pământ, analizează numai chestiuni politice", a declarat revoltat Robert Turcescu.


Robert Turcescu, despre cazul Ioana Tufaru: "CNA, trezeşte-te. Dormiţi în izmene"


NUMIREA LUI SĂFTOIU, AMÂNATĂ. Şedinţa de plen reunit în care trebuia validat Claudiu Săftoiu în funţia de preşedinte director general al SRTv a fost suspendată, marţi, din lipsă de cvorum, notează Mediafax.
Validarea lui Săftoiu în funcţia de preşedinte director general al SRTV a fost reprogramată pentru şedinţa următoare de plen reunit, care va avea loc luni.
Parlament: Şedinţa de plen reunit în care trebuia validat Săftoiu, suspendată din lipsă de cvorum


NOUA CONDUCERE TVR, APROBATĂ. Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cu 258 de voturi "pentru" şi 9 voturi "împotrivă" componenţa Consiliului de Administraţie al SRTv.
Din totalul de 428 de parlamentari, la vot au fost prezenţi 267, tot atâţia aleşi exprimându-şi votul.

Cei 13 membri titulari ai noului Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române sunt: Claudiu Săftoiu şi Lucia Hossu Longin (PNL), Claudiu Brînzan şi Cristian Nitulescu (PSD), Radu Carp şi Ada Meseşan (PDL), Nicoleta Nicolicea (Grupul parlamentar Progresist), Nagy Zoltan Levente (UDMR), Raico Cornea (Minorităţi), Romina Surugiu (Preşedinţie), Gabriel Tufeanu (Guvern), Valentin Nicolau şi Sorin Burtea (angajaţii TVR).
Componenţa Consiliului de Administraţie al SRTv, votată de Parlament


ACUZAŢII. Corina Vinţan, fost purtător de cuvânt la Ministerul de Externe când instituţia era condusă de Mihai Răzvan Ungureanu şi director general al companiei de consultanţă Links Associates, a transmis într-un comunicat mai multe precizări cu privire la acuzaţiile formulate la adresa sa în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3.

Potrivit emisiunii, Corina Vinţan ar fi încasat 421.600 euro printr-un contract încheiat de firma sa cu Oltchim. Corina Vinţan susţine că "suma reală facturată către Oltchim a fost de 55.000 de euro plus TVA, pentru consultanţă lunară şi de 76.982 euro plus TVA pentru evenimente de presă, dezbateri publice, organizare de interviuri. Din această sumă, trustul Intact a încasat 48.982 de euro plus TVA"
Antena 3 o acuza pe Corina Vintan, fosta purtatoare de cuvant a lui MRU, ca a incasat aproape jumatate de milion de euro printr-un contract cu Oltchim/ Corina Vintan: Trustul Intact a incasat 48.982 euro din cei 76.982 euro de la Oltchim


O NOUĂ FIRMĂ DE INTERACTIVE. Leo Burnett Romania se extinde în zona digitală prin lansarea companiei 8team, aceasta fiind cea de cincea agenţie de interactiv din portofoliul grupului condus de fraţii Ioana şi Ştefan Iordache, scrie Wall-Street.ro.
8team este specializată în optimizarea campaniilor derulate în mediul digital, conducerea companiei dorindu-şi ca aceasta să eficientizeze investiţiile în online ale clienţilor săi.
Leo Burnett lanseaza compania de digital 8team. Grupul ajunge la 5 agentii de interactiv


WANT ŞI COLLECT. Facebook rulează în prezent un test alături de câţiva retaileri parteneri pentru a introduce butoanele “Want” şi “Collect”, conform Wall-Street.ro.
Testul este antemergător unei noi rubrici numită “Collections” care, conform unor surse din industrie, va permite retailerilor să împărtăşească mai multe detalii despre produsele lor către utilizatorii de Facebook.
Sunteti pregatiti pentru doua noi butoane pe Facebook? “Want” si “Collect”, in teste


MAI MULTE CANALE PE YOUTUBE. Platforma video YouTube a anunţat lansarea unei serii de noi parteneriate cu scopul de a-şi extinde la nivel internaţional varietatea de canale TV online specializate, cu conţinut de la zeci de televiziuni şi companii de producţie din Europa, conform Capital.ro.
Grupul Google, care deţine YouTube, a precizat că lansează peste 60 de noi canale TV online cu conţinut din Marea Britanie, Germania, Franţa şi SUA. Noile proiecte se adaugă celor 100 de canale lansate anul trecut în SUA.

La fel ca şi primele oferte din SUA, canalele din Europa vor difuza un amestec de programe, de la cele de nişă la cele despre celebrităţi.
YouTube a anunţat lansarea a zeci de canale TV online în Europa


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    CNA-ul chiar doarme dar in functie de culoarea politica se mai trezeste si el precum ursul dupa hibernare.
  • dexter dexter
    Wow, ce chestie tare a spus Turcescu!!! In afara de "chestiune", "poveste", "smetie", "exercitiu de imaginatie", "sinecura", a mai invatat un cuvant deosebit...."izmene". Pana iese pe pensie poate invata si "esti plictisitor si plin de clisee, Colonele!!!"
  • jenibil jenibil
    nea turcelu... nu ti e rusine sa spui "izmene" la be unu? si 2. ori cna, treziti va, dormiti in izmene, ori cna, trezeste te, dormi in izmene... hai, pe loc repaus. mai bine spune ne ce mai face vila ta obtinuta prin anl, desi era destinata cadrelor militare...
  • BASINESCUL I-ul BASINESCUL I-ul
    Colonelul la fortele inaripate este vehement infierand cu manie proletara decadenta televiziunilor uitand ce PUPINBASELI-MI face !
  • andi andi
    Facea ca trenu jegul de Capatos,aseara la adresa lui Turcescu.
  • Synned Synned
    In sfarsit cineva spune lucrurilor pe nume!BRAVO Robert Turcescu!
  • seba seba
    Dezimformati baieti, intoxicati cu zel cat mai mult...poate ramane Nastase singurul cu "garsoniera". Sau poate ca nu. Faca-se voia domnului...Basescu!
  • Elena Elena
    "Dormiti in izmene?!" :)))
  • Narcisa Narcisa
    Am inteles, domn' colonel Turcescu! Vom lua masuri!
  • Vasile Marian Vasile Marian
    E necesar sa se urmareasca foarte atent ce se intampla. Groaznic!

Trimite un comentariu

sus