Skip to main content

15 Octombrie. Cătălin Măruță: „Nu am faultat și nu am trișat niciodată!”

 

Publicitate

 

MĂRUȚĂ NU A „FAULTAT”. Prezentatorul emisiunii Happy Hour spune că a fost întotdeauna cinstit cu invitații și crede că lumea se uită la televizor „din curiozitate” sau pentru că este șocată, scrie Evenimentul zilei.
Vedeta Pro TV recunoaște că „în mediul acesta, extrem de competitiv, «jocul» are loc la limită, dar eu pot să spun că nu am faultat și nu am trișat niciodată. Cred că e clară metafora. Sunt un tip fair-play și în platou și în afara lui”.

În ceea ce privește amenda de 30.000 de lei pe care Pro TV a primit-o de la CNA pentru edițiile cu Ioana Tufaru, echipa Happy Hour nu este de acord, iar Alina Tolontan, producătorul emisiunii, explică: „Prostituția este o faptă de natură penală deci nu ține de intimitate, mai ales că în cazul Ioanei Tufar există dovezi evidente că a practicat. Povestea Ioanei Tufar prezentată în maniera Happy Hour nu a avut nimic din grotescul în care a alunecat acest personaj în ultimul timp la alte televiziuni”.
Cătălin Măruță: „Nu am faultat și nu am trișat niciodată!”


BIG BROTHER. Peter Imre lasă se se înțeleagă că pentru Nicoleta Luciu există viață și după MediaPro și susține că familia ei e victima luptei pentru audiență, scrie Evenimentul zilei. Directorul de la Adevărul Holding îl atacă pe Adrian Sârbu, despre care spune că este „un dictator” şi un „Big Brother mioritic”.

Invitat ieri la Realitatea TV, Imre a susţinut că în urma contractelor semnate cu trustul, vedetele sunt obligate săşi anunţe şefii ce se întâmplă în viaţa intimă. El a lăsat să se înţeleagă şi că Nicoleta Luciu ar putea să părăsească trustul, zicând că „a fost o viaţă şi înaintea trustului MediaPro, va fi şi după”.
Nicoleta Luciu, sfătuită de naş să-l părăsească pe „dictatotul” Sârbu 


VOYO, VARIANTA COMEDY. Voyo.ro a lansat săptămâna aceasta canalul online dedicat comediei, Voyo Comedy, potrivit Mediafax. În grila acestui nou canal se vor regăsi filme, seriale şi show-uri de comedie.
"Schimbul", cu Jennifer Aniston, "Intrigi parfumate", cu Eva Mendes şi Meg Ryan, şi "Idilă cu dădaca mea", cu Catherine Zeta-Jones, sunt doar câteva dintre titlurile din grila Voyo Comedy.
Voyo.ro lansează un nou canal online de filme - Voyo Comedy


TVR CONTINUĂ REFORMA. Claudiu Săftoiu, directorul general SRTv, spune, într-un comunicat, că reformarea TVR este un proces contra cronometru, revenirea la momentul zero al elaborării documentelor de redresare însemnând dinamitarea eforturilor de renegociere pentru eşalonarea datoriilor uriaşe pe care televiziunea le are, notează Mediafax.

Reacţia lui Claudiu Săftoiu vine în contextul în care, vineri, SPUS TV - Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV (sindicatul reprezentativ din SRTv, n.r.) i-a cerut directorului general al Televiziunii Române să ia de urgenţă măsurile necesare pentru modificarea grilelor de programe ale televiziunii publice, astfel încât angajaţii să îşi poată relua activitatea.
Săftoiu, către angajaţii TVR: Reformarea Televiziunii Române este un proces contra cronometru


CELE MAI VALOROASE BRANDURI. Coca-Cola se menține pe poziția de lider în topul celor mai valoroase branduri, urmată îndeaproape de Apple, care și-a dublat valoare în ultimul an, potrivit raportului Interbrand. Același raport arată că unele branduri au suferit scăderi drastice anul trecut, scrie DailyBusiness.ro.

În timp ce branduri renumite precum Amazon.com, Samsung sau Oracle și-au crescut valoarea cu peste 20 de procente față de datele raportului de anul trecut, altele s-au prăbușit serios.

Un exemplu în acest sens este Goldman Sachs, care a pierdut peste 16% din valoare. O cădere și mai drastică a suferit Blackberry (RIMM) care a pierdut aproape 40% din valoarea de brand.
Nokia, MTv, Yahoo! si Honda, in cadere libera. Topul brandurilor lovite de criza


WIKILEAKS RĂMÂNE FĂRĂ ANONYMOUS. Gruparea de activiști pe internet Anonymous și-a retras sprijinul față de WikiLeaks, organizație fără scop lucrativ fondată de Julian Assange pe care o susținuse necondiționat în ultimii doi ani, conform DailyBusiness.ro.

Calificând proiectul WikiLeaks drept “Spectacolul unui singur om, Julian Assange” și numind despărțirea “sfârșitul unei ere”, Anonymous a postat pe Twitter: „A fost o idee genială, distrusă de orgolii”.
Anonymous isi retrage sprijinul fata de WikiLeaks


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Este adevarat Madam Alina Tolontan, prostitutia este o infractiune de natura penala, dar nu emisiunea pe care o pastoresti, (Happy Hour,) are calitatea de a se erija in Procuror-Anchetator. Exista organe abilitate care se pot sesiza. Nu Maruta reprezinta PROCURATURA - CNA v-a amendat fiindca ati intrat in casa Ioanei cu camera ascunsa si ati prezentat o caseta video, fara consimtamintul ei - eu in locul Ioanei va dadeam in judecata pentru incalcarea spatiului privat fara consimtamint - asa ca Madam Tolontan, mai taci cu reprosurile
 • Ce inseamna "quant meme" ????
  Si in ce limba ???

  Maimuta, cu cat se urca mai sus in copac, cu atat se vede mai bine ce fund rosu are!

  Incepe sa se vorbeasca in Romania o limba necunoscuta, de obicei de catre prosti (ignoranti, inculti, needucati, etc).
  De exemplu, aud la ziaristii sportivi (cea mai jalnica tagma a unei prese ea insasi devenita jalnica in ultimii zece ani) expresia: Natzional (am folosit TZ pentru transcriere fonetica) Arena.
  Expresia asta nu exista in limba romana !!!
  Ma gandesc ca.... poate vine din germana.
  Ca bunicul lui Frau Merkel mai iventase el o expresie de genul asta. Nationalsozialismus, zicea el, predecesorul.

  Cum de, chiar daca ii avem contemporani pe cei mai "ziaristi sportivi destepti", (CT, locul 1 si DC, locul 2) se perpetueaza tampenia asta cu "Natzional Arena"?
  Mircea Sandu, atacant de careu cu facultate, membrii CNA toti numai intelectuali. Tolontan, deontolog polivalent, nu e un bun national al Americii sau al Frantei, ci este o comoara a Romaniei. La Academia Romana, la fel, numai intelectuali. Ca sa nu mai vorbim ca a mai aparut inca o Academie, Intact Academy.
  Si totusi... "Natzional Arena" ???
  Quand meme, ou comme meme...
 • maruta, esti extrem, dar extrem de nesuferit. nu pot sa te suport si de aceea emisiunea ta nu exista pentru mine. e drept, la ora aia numai chef de televizor nu am, dar quant meme...

Trimite un comentariu