Skip to main content

19 octombrie: Pro TV Internaţional şi-a mărit acoperirea. Ameninţarea celor de la Google

 

PRO TV INTERNAŢIONAL ŞI-A MĂRIT ACOPERIREA. Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Franţa, ţară care deţine şi recordul de abonaţi ai sistemelor IPTV din Europa, scrie Mediafax.

Publicitate

Pro TV Internaţional poate fi recepţionat pe întregul teritoriu francez prin compania Free.
"Semnarea contractului cu Free şi prezenţa canalului în oferta acestei companii, cea mai mare de IPTV, facilitează accesul publicului nostru la programele Pro TV Internaţional, dar şi mărirea acoperirii pe care noi o avem deja în Europa", a declarat Doina Gradea, directorul executiv al Pro TV Internaţional.


Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Europa


AMENINŢĂRI. Compania americană de internet Google ameninţă, într-o adresă transmisă Guvernului francez, că nu va mai indexa site-urile de presă din Franţa, dacă va fi obligată să plătească o taxă dorită de publisherii francezi şi cu care este de acord şi ministrul Culturii din Franţa, notează Mediafax.

Publisherii francezi au cerut în luna septembrie Guvernului să elaboreze un proiect de lege prin care motoarele de căutare, precum Google, să le plătească o taxă "pe drepturi de autor" pentru folosirea indirectă a conţinutului de pe site-urile de presă franceze.
Compania Google "nu poate accepta" ca instaurarea unui astfel de drept să-i afecteze existenţa şi "se va vedea pusă în situaţia de a nu mai indexa site-urile franceze", a scris grupul într-o adresă transmisă la cabinetele mai multor ministere din Franţa.
Google ameninţă că, dacă i se impune o taxă în Franţa, nu va mai indexa site-urile media franceze


ÎN PREMIERĂ, IMAGINI CU SERVERELE GOOGLE. Google a făcut publice câteva imagini din mai multe centre de date ale sale situate în Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul unui nou serviciu integrat în Street View, gigantul IT&C oferă acum curioşilor posibilitatea de a vizita clădirile unde sunt găzduite serverele sale, scrie Mediafax, care citează Daily Mail.

Google a fost întotdeauna o companie secretoasă în ceea ce priveşte infrastructura serverelor sale.
În interiorul internetului: IMAGINI ÎN PREMIERĂ cu serverele Google - VIDEO, FOTO


NATIONAL GEOGRAPHIC, AMENINŢAT DE EXTREMIŞTI. Securitatea sediului central din Washington DC al National Geographic Channel a fost întărită după ce reprezentanţii televiziunii au primit ameninţări de la extremiştii musulmani, ca urmare a deciziei canalului de a difuza un film despre moartea lui Osama Bin Laden, scrie Mediafax care citează Dailymail.co.uk.

National Geographic Channel a anunţat recent că va difuza filmul documentar "Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" pe 4 noiembrie, cu doar două zile înaintea alegerilor prezidenţiale americane, din 6 noiembrie. Ulterior, reprezentanţii National Geographic Channel au fost bombardaţi cu telefoane de ameninţare.
De asemenea, pe bloguri, extremiştii musulmani au avertizat că toţi cei care vor difuza un film precum "Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" vor avea probleme.
National Geographic Channel, ameninţat de extremişti, din cauza unui film despre Osama Bin Laden

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Denis Denis
    Ce înseamnă publisher? S-au terminat cuvintele în Română?
  • Zakiro Zakiro
    Serverele Google sunt mai mari decat Sidex Galati din ce-am vazut in imagini

Trimite un comentariu

sus