Skip to main content

Burci vrea televiziune. Adevărul solicită încă o prelungire a licenţei care a expirat

 

Publicitate

Adevărul Holding mai vrea o prelungire a licenţei Adevărul TV, pe care a primit-o în urmă cu doi ani de la CNA. Nora Marcovici, CEO al grupului Graffiti BBDO (la care Cristian Burci este acţionar), a trimis săptămâna trecută o solicitare de prelungire a licenţei Adevărul TV către Consiliul Naţional al Audiovizualului. Asta în condiţiile în care pe 12 octombrie Adevărul TV şi-a pierdut dreptul de emisie deoarece au trecut doi ani de când Adevărul Holding a primit licenţă.

Potrivit reprezentanţilor CNA, în solicitare a fost invocat faptul că s-au produs modificări juridice în interiorul companiei. În acest caz, se poate acorda o „sancţionare”, însă numai Consiliul poate decide acest lucru. Din informaţiile paginademedia.ro, au mai existat situaţii când au fost acordate „sancţionări” de până la 45 de zile.

Adevărul TV a primit licenţă în octombrie 2010. La momentul respectiv, şeful proiectului, Alexandru Sassu, voia să transforme proiectul într-o „fabrică de conţinut” şi avea planuri mari în acest sens: un buget de 300.000 de euro, destinaţi cumpărării de licenţe locale (aproximativ 40), o investiţie de 15 milioane de euro în staţiile locale şi 1,5 milioane de euro pentru studioul din Bucureşti.

Citiţi şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    normal ca vrea televiziune, luna viitoare de pe 9 noiembrie incepe campania electorala...
  • tase tase
    daca se ocupa ionescu si cu epurescu de web cred ca ne vom distra foarte tare ... unii chiar cred ca la internet se pricepe oricine
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    Burci e de rasul curcilor. La Adevarul exista un singur studio, construit pe vremea lui Sassu. Daca Burci vrea sa emita doar de acolo, ca nu-l prea vad arucand cu milioanele de euro, atunci televiziunea ar arata cam ca OTV-ul din garsoniera. Dar ma indoiesc ca vine careva sa se mai angajeze la Adevarul TV, in conditiile in care salariile nu se platesc la timp, iar compania te mai si santajeaza sa renunti de buna voie la salariul pe septembrie. Acolo e iadul, dragi ziaristi!
  • bogdan n bogdan n
    sa faci o televiziune acum....misiune grea..daca nu imposibila :(
  • bagator de seama bagator de seama
    Doamneeeee, ma parapadesc de ras. Mare e gradina Domnului! Aceleasi tampenii face si asta. Bai Burci, acopera ma datoriile, pune naibii trustul ala ruginit pe picioare si apoi fa televiziune. Baga la cap de la Giga TV! E infernal de greu sa pornesti o televiziune de la zero si consuma EXTREM de multi bani. Invata din greselile lui Patriciu. Nu te lacomi ca nu o sa-ti iasa. Da, stiu, tu esti mare om de afaceri si stii mai bine decat mine. Asa a crezut si patriciu si a ajuns la fundul sacului. Nu te uita la Ghita ca ala a plecat cu jumatate din Realitatea, de aia s-a redresat asa de usor. Bine, poate oi fi un mare bogatas in topul Forbes mondial si nu stiu eu (si nici aia de la Forbes). Daca esti asa bogat si ai bani de investit serios in Adevarul iti urez tot succesul din lume. Dar n-ai. Pun ramasag!
  • Valentin Valentin
    Burci ARE deja o televiziune, de vreo 3-4 ani: postul regional West TV din Arad, pe care îl controlează prin intermediul Astra Vagoane Arad.

Trimite un comentariu

sus