Skip to main content

CNA a anulat o amendă pentru B1 TV

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea B1 TV de a anula o amendă de 5.000 de lei. Televiziunea de ştiri, alături de Realitatea TV şi Antena 3, a fost sancţionată, la jumătatea lunii trecute, pentru „fabricarea unui criminal”, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

B1 TV a cerut anularea sancţiunii motivând că au fost difuzate pe post două ştiri, cu titlul Vinovat din greşeală, prin care a fost corectată informaţia eronată.

Cosmin Chiţu a fost dat, în primăvara acestui an, drept asasin al unui profesor din cadrul unei şcoli de voluntari din Norvegia. Informaţia fusese preluată de Realitatea TV, Antena 3 şi B1 TV, în mod eronat, din presa norvegiană.

În realitate, tânărul incriminat pe nedrept nu făcuse decât să se plângă de relele tratamente la care fusese supus în cadrul şcolii în cauză. Potrivit unui articol publicat de Adevărul, în luna martie, eroarea ar fi provenit de la o traducere greşită cu Google Translate din norvegiană în română.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    As vrea ca CNA sa amendeze postul B1 Tv de politica agresiva pe care o face Robert Turcescu
  • POULEX AMERICANU' POULEX AMERICANU'
    pai cum sa amendeze CNA labe1tv care este o unitate de ofiteri conspirati din serviciul de dezinformare a chiorului ? n-asa tovarase coloneldeplin conspirat DGIA robert turcescu ?

Trimite un comentariu

sus