Skip to main content

Cupa Presei la Cântat revine! Înscrierile doar pe paginademedia.ro

 

Publicitate

PARTENERIAT MEDIA. Cea de-a 9-a ediție a Cupei Presei la Cântat® va avea loc, în sfârșit, anul acesta, după o pauză “de criză” (2010-2011)! Ziariștii care cred că dețin un talent muzical care nu-i recomandă pentru “Vocea Romaniei”, “X-Factor”, “Românii au talent” sau alte asemenea competiții sunt așteptați să participe la mult-așteptatul concurs, care va avea loc pe 15 noiembrie, în Music Club București!

Directorul și inițiatorul acestui concurs, jurnalistul Florin Ghioca:

“Chiar dacă este un moment dificil, iar jurnaliștii par să-și fi pierdut suflul în actualul context politico-economic, am decis pe ultima suta de metri a acestui an să organizăm un eveniment care știu că le place, mai ales că a ajuns la a noua ediție! Este un moment în care ne întâlnim, ne relaxăm și ne simțim bine, iar cei mai talentați dintre noi se urcă pe scenă și încearcă să impresioneze juriul format, ca de fiecare dată, din vedete ale muzicii românești.

Anul acesta, parteneriatul cu paginademedia.ro va aduce o premieră, în sensul în care jurnaliștii se vor înscrie pe acest site, având la dispoziție un formular care le va permite accesul direct pe panoul principal al competiției.”

Regulamentul de participare:

 • Concurentii se vor lupta pentru Marele Trofeu “Cupa Presei la Cantat”®, care va fi urmat de locurile II si III, dar și de un premiu din partea Juriului.
 • Ca de fiecare data însă, se va premia și cea mai proasta voce, cu un premiu surpriza (și de criza)!
 • Se pot înscrie toți cei care lucrează în media (TV, radio, presa scrisa, online), indiferent de departamentele unde activează.
 • Pe scena urca maximum patru persoane. Excepțiile sunt admise pentru grupurile deja constituite.
 • Nu se cântă manele și nici muzică populară. Concurenții solo se pot acompania cu un instrument sau cu negativ.
 • Se cântă câte o singură piesă, iar cei care au prea puțină încredere în forțele lor își pot aduce muzicieni profesioniști pentru acompaniament. Nu se acceptă playback-ul.

Premiile oferite de organizatori sunt neașteptate și vor fi prezentate în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc înainte de concurs. Tot atunci vor fi anunțate componența juriului și lista jurnaliștilor înscriși. Aceștia au la dispoziție pe site-ul partenerului media al evenimentului (www.paginademedia.ro) un formular, pe care îl pot completa începând de astăzi, până la data limită a înscrierii, 8 noiembrie.

Și anul acesta va avea loc un recital pe scena din Music Club, organizatorii aflându-se în negocieri cu mai mai multe trupe. Organizatorii mulțumesc tuturor celor care s-au oferit deja să pună umărul la acest eveniment și urează mult succes viitorilor competitori!

Autor: digital4 magdadigital4.ro

Comentarii

 • NU se fac rezervari. se intra pe principiul primul venit - primul asezat.
  nu inteleg ideea de "formular de inscriere pentru public". accesul se face cu legitimatia de presa, ca sa fim din bransa. concurentii inscrisi isi pot aduce sustinatori "civili". :)
  multumesc!
 • exista si pentru public un formular de inscriere sau rezervarile se fac direct la Music Club? :)

  Merci

Trimite un comentariu