Skip to main content

Dan Negru, autodenunţ: Sunt revoltat pe decizia Corinei Drăgotescu. Sunt revoltat pe mine că am pus bazele acestei lumi

 

Publicitate

Realizatorul Dan Negru este revoltat de decizia Corinei Drăgotescu de a emigra în Statele Unite şi de „lipsa de reacţie de presei”. „Emigrarea unui jurnalist de elită, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit să arunce în aer societatea civilă, cu ajutorul presei”, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Totodată, el recunoaşte că este revoltat pentru că a „pus bazele acestei lumi”.

„În egalp măsură, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru că am pus bazele acestei lumi! Cu multă vreme în urmă, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atenţia că e periculos ce fac, că emisiunile mele în care apăreau – pentru prima dată pe atunci - asistentele tv, personajele bizare şi lumea mondenă,  s-ar putea să creeze imitatori… “Vor fi mulţi care văzand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mâhnit!

Post-ul integral, de pe blogul lui Dan Negru, în continuare:

Sunt revoltat pe decizia Corinei Dragotescu de a pleca definitiv in America, de fapt, sunt revoltat pe impotenta presei, pe lipsa ei de reactie. Emigrarea unui jurnalist de elita, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit sa arunce in aer societatea civila, cu ajutorul presei. As pune pariu ca daca orice personaj monden-ieftin ar emigra in State, presa ar exploda si toate televiziunile i-ar cauta exclusivitatea…

In egala masura, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru ca am pus bazele acestei lumi! Cu multa vreme in urma, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atentia ca e periculos ce fac , ca emisiunile mele in care apareau – pentru prima data pe atunci- asistentele tv, personajele bizare si lumea mondena,  s-ar putea sa creeze imitatori… “Vor fi multi care vazand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mahnit!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • secuiu secuiu
    Corina Dragotescu nu poate fi o mare jurnalista numai pentru ca este neagra in cerul gurii. Capul acestei femei nu a produs altceva in afara de matreata. Du-te Corino, scapam de o muiere isterica de pe micul ecran!
  • dexter dexter
    Negrule, mai bine sa te revolti pe sefii Antenei1 care risipesc banii pe tine si pe emisiunile tale perfect stupide. Ia uite cine a ajuns sa fie revoltat de starea actuala a Romaniei. Astep cu mare interes reactia Alinei Plugaru la trecerea Institutului Cultural Roman in subordinea Guvernului.
  • costel costel
    Despre ce ziarist vorbeste Negru?Despre Dragotescu?Dragotescu ziarist?Glumeste!
  • cracker cracker
    Dane, tu nu ai fost jurnalist niciodata.
  • Romani Romani
    S-a trezit cam tarziu, dar tot nu renunta la emisiunile de 2 lei.
  • dady dady
    Bazele pe aici le-a pus LAZAROV ... tu pe atunci te gudurai in stinga si-n dreapta, doar-doar vei fi pastrat in carti .... si inaintea lui Lazarov vedeti emisiunile de prin anii "60-"70 la teveurile de prin america - aceleasi ca si cele de la noi din ultimi zeca ani ... tu dane esti doar un foarte bun gurist! Si sa sti ca nu e putin lucru ... in rest, sanatacos!!!!!!!!!
  • screw u screw u
    de ce nu emigrezi si tu, obositule? dragoteasca e elita a presei asa cum esti tu rocket scientist. go back la blondele tale, oricum IQ-ul tau e mul inferior lor
  • Nemessiss Nemessiss
    O s-auzim de madam Drăgotescu pe post de babysitter sau chelneriţă, plătită cu $7/oră la restaurantul "Transilvania" din Queens.
  • clara clara
    Poate o urmeaza pe Dragoteasca, nu ar fi o pierdere pentru societate.
  • dodonel dodonel
    Nu stiu cum e aceasta doamna Dragoteasca, dar Dan Negru eu maaaaare dobitoc. Sper sa ne anunte si el ca pleaca in tari mai ...calde. Atata nesimtirea amestecata cu tupeu, fite si prostie n-am vazut la niciun prezentator. El a lansat asistentele care au lansat prostia? Nuuu! El a lansat prostia. Punct. Sa ne zica domnul asta ce au zis despre el reprezentantii casei de productie care are formatul original Vrei sa fii milionar...Va spun eu pentru ca am auzit cu astea 2 urechi: ca e cel mai prost prezentator pe care l-au vazut, ca e isteric, ca n-are cultura generala, ca e nesimtit, ca e grobian, ca nu vor sa le dea celor din Republica Moldova licenta daca au un astfel de prezentator. Moldovenii au primit licenta dupa muulte discutii. Te rog, te implor sa pleci si tu un SUA. Chiar si Antenele o sa dea acatiste.
  • mariana mariana
    ei hai ca asta nu am auzoto in viata mea, auzi dan negru a pus bazele acestei societati! ba tie nu-ti este rusine de mizeriile de emisiuni pe care tu le faci in wcurile lui felix turnatorul? a mai ramas gidea, balosul de ciutacu, prostul de badea, ana pauhcerzisa dana grecu porcul ala de ursu cu proasta de oana stancu cei doi l-a mincat pe mafiotul de vintu de bani si acum au plecat la cealanta hazna3 care maninca si ei o pine facuta din mizeriii ca tu sa-i faci ziaristi de vaza! la haznaua3 sunteti niste mizerii.
  • aidan aidan
    as spune ca dan negru "daca tacea, filozof ramanea" dar a avut, asa, o spuzeala care-l manca si a dat glas NIMICULUI! cred ca citind comentariile s-a trezit din reverie si i-a cazut platosa imaginara de lancelot du lac, redevenind cel care vorbeste si tipa mult prea mult! de curand, copiii aia minunati au reusit sa-l faca sa mai taca. au vorbit ei si sa mor eu, de n-au fost de o mie de ori mai buni ca negru! cat desre dragotescu, "cand zeci de oameni iti spun ca arati rau, te duci la doctor". e un mod crud, dar de cele mai multe ori singurul corect, de-a afla ce cred oamenii despre prestatia ta profesionala. punem un procent de-o parte, procentul celor care o urasc si acum se razbuna.dar nu-i relevant.
  • Gogaie Gogaie
    pai daca-i revoltat...sa plece si sa ne lase-n pace cu glumele si emisiunile lui fumate si de 2 lei. ma
  • Raitaru Raitaru
    Cu milogeala de zilele trecute, Corina Dragotescu a reusit, in sfarsit, sa faca valva pentru prima data in cariera ei de jurnalista "de elita" (ma rog, de profitoare de pe munca jurnalistilor), platita cu leafa a 6-7 sefi de sectiii buni. Poate sa spuna cineva dintre fanii ei un exemplu, un singur exemplu, de stire, articol, emisiune, beta etc pe care a produs-o Dragotescu si care a mers la inima cititorilor/ telespectatorilor?! Poate sa aiba cineva incredere in Dan Negru, promotorul idioteniilor, idolul stupizilor si al maimutelor urlatoare?
    In concluzie cam astia sunt "oamenii de televiziune" care isi bat joc de meserie in Romania: o miloaga si o fofilatoare cand obedienta, cand fals agresiva/ la o televiziune quality si un pretins intelectual descreierat, promotor al prostului gust/ la o televizie comerciala.
  • prapastiosu prapastiosu
    Imi aduc aminte cum a reactionat ca o isterica la marea schisma dintre Realitatea TV si Raitaru TV, si ce se mai plangea ea de cum a fost lasata fara echipamente si ce greu i-a fost sa mai faca audiente. Vaca uita sa spuna cat ia dat Ghita sa ramana la el si ca studioul din care se emite Striblea este in continuare cu echipamente proprietate Realitatea Media S.A. Du-te invartindu-te ca ti-ai pus de-o parte ceva pentru batranetele atle linistite in SUA! Nu te mai plange ca iti taie Boc pensia de mare jurnalizda, ci spune cat cascaval ai pus bine, pe care nu poti sa-l justifici si ti-e frica de fisc sa nu-l dibuiasca. Cascaval obtinut din campaniile de presa "neutre" pe care le sustii de ceva ani incoace!
    Dane, de aia nu plange nimeni dupa ea!

Trimite un comentariu

sus