Skip to main content

EXCLUSIV. Mădălin Ionescu trece seara la Wowbiz, la concurenţă cu Capatos

 

Publicitate

EXCLUSIV. Mutare de prezentatori la Kanal D. Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii de după amiază Drept la ţintă trece pe intervalul de seară.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu va prezenta emisiunea Wowbiz, împreună cu Andreea Mantea. Programul îşi propune să concureze cu Un show păcătos (Antena 1) şi cu CancanTV (de pe Acasă TV).

Wowbiz, program despre care Paginademedia.ro a scris aici, va începe luni, 15 octombrie. Până atunci, Mădălin Ionescu va prezenta în continuare Drept la ţintă.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea Drept la ţinţă va continua cu un alt prezentator. Producţia a avut în luna septembrie o medie de 173.000 de telespectatori din mediul urban (1,64% rating).

Emisiunea Un show păcătos a avut luna trecută o medie de 322.000 de telespectatori pe minut, iar Cancan TV, 199.000 de persoane.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Puiu Mariana Puiu Mariana
    Nu te lua dupa cei rai. Mult succes!
  • Puiu Mariana Puiu Mariana
    Sanatate maxima tie si celor dragi!
  • Puiu Mariana Puiu Mariana
    Madalin, mie imi place de tine, mult succes in continuare!
  • elena elena
    bine spus sunt niste ratati amandoi
  • moldovan moldovan
    pepe a procedat f. bine ca a parasit-o pe oana fara sa o bata altfel era la parnae si radeau dusmanii de el.
  • moldovan moldovan
    madalin esti tare cu mantea spune-i la mitoseru ca este mai slab ca pepe de mie de ori
  • ela ela
    BRAVOOOOOOOOOOOOOOO Madalin.
    asa il alint eu pe iubitul meu 'Madalin;asta inainte sa te vad pe la tv.
    noua ardelenilor ne placi, la fel si eisiunea.doar atat restul ??????
  • mihai mihai
    bv madalin esti un baiat super ok nu te uita in gura la taraniiiiiiiiiii astia va sta super bn si tie si lui mantea tine tio tot asa ala era bun moldoveanu ala de artene
  • bianca bianca
    O emisiune de 2 bani,doar barfe jalnice si subiecte de ,,scandal'' de joasa speta,comparabil cu asa zisele,, publicatii" de 2 lei gen Libertatea care se distribuie la metrou,publicului obtuz si alienat ...Mi-e sila , ca atat se prolifereaza in tara asta,kitchuri si jalnice improvizatii.
    Nimic de bun gust si o crasa lipsa de profesionalism. "Paine si circ " atata tot.
    Mi se pare total deplasat sa chemi tot felul de personaje obscure si sa tragi concluzii pe baza spuselor acelor dudui / ,,domni" ,luate din contex,sa judeci si sa tragi semnale de alarma ,fara sa cunosti cu adevarat toata situatia de ambele parti ,gen ultima emisiune in care tataie ala obosit si mitocan ,fost sot al Angelei Similea se dadea in stamba si facea si desfacea viata fostei sale consoarte,in modul cel mai josnic si deloc gentelman.
    Acest gen de emisiune nu poate sa prinda dacat la clasa cea mai de jos a Romaniei,ingurgitatori de barfe proaste ,ascultatori de
    manele si frigizi intelectuali. De aceia suntem ultimii din Europa si nimeni nu ne respecta,pentru ca sa cultiva doar tigania si incultura.
  • fefeleaga fefeleaga
    Dar cu poza asta de Elvis ratat ce e? El s-a crezut sexy de a dat-o in presa?
  • violeta violeta
    Pacat ca managerii de la kanal d nu inteleg ca madalin ionescu este un nimeni.E de ajuns sa te uiti pe audientele chinuite pe care le face cu subiecte rasuflate si copiate.El insusi este foarte plictisit.
  • aidan aidan
    dupa ce a plecat de la antena m-am uitat de doua ori la ce face madalin ionescu la kanal d si m-am ingrozit! era abjectie pura! poate intre timp s-a schimbat, cum s-a schimbat si emisiunea lui capatos. nici din ea nu am vazut decat pe sarite dar e altceva. am vazut masinute, glumite, destindere. aproape umana! spre deosebire de aia cu sora nevestei lui pepe care mi-a ramas ca etalon de abjectie si de posibili viitori criminali pe posturile nationale! cred ca publicul, satul de mizerii, i-a obligat prin scaderea audientelor sa redevina emisiuni tv nu cocini si pepiniere de crescut pesti, prostituate, viitori cutitari. foarte bine. este o tendinta evidenta de noi emisiuni, le-as numi curate. a inceput ceva bun in lumea televiziunilor! deci se poate!
  • eudor eudor
    cea mai proasta alegere, probabil kanal d se multumeste cu locul 3.
  • VaDin VaDin
    Omul asta are niste probleme,mari!Isi doreste sa dovedeasca ceva dar nu-l trzeste nimeni,nimeni!!!
  • CARMEN CARMEN
    Mantea nu are ce cauta langa Madalin Ionescu. Ce poti sa le ceri turcilor.

Trimite un comentariu

sus