Skip to main content

EXCLUSIV. Peter Imre, şedinţă la Adevărul: Nu există formule miraculoase de salvare a companiei

 

Publicitate

Şedinţă astăzi la Adevărul. Petre Imre, directorul general al Adevărul Holding,  a anunţat astăzi că tranzacţia cu Burci este aproape finalizată şi că firma este într-o perioadă foarte dificilă.

Paginademedia.ro vă prezintă ce s-a discutat la şedinţa de astăzi cu angajaţii. Nu există formule miraculoase de salvare a companiei, a spus Peter Imre în contextul restructurărilor din ultima perioadă şi a celor care vor urma.

El a început prin a le spune că nu are nimic de reproşat editorial, iar contractul cu Cristian Burci va fi semnat zilele acestea.

Totodată, a vorbit şi de problemele de finanţare din trecut şi a spus despre Cristian Burci că „are experineţă în media şi în publicitate” şi că sunt multe lucruri care îl califică să preia compania.

Despre concedierile din ultima perioadă, Imre a precizat că „nu există formule miraculoase de salvare a companiei.”

„Îmi pare rău că nu am avut puterea să fac aceste reduceri acum un an şi jumătate”, a spus el angajaţilor, cu precizarea că stă „cu conştiinţa curată” în faţa celor prezenţi.

El a mai declarat că are responsabilitatea să stea până la finalizarea perioadei de tranzacţie. „Dacă noul proprietar va dori ca noi, cei care am condus compania, să mai rămânem este altă discuţie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petre nu Peter petre nu Peter
    Petre fii atent 2 secunde:
    Petre = unitate de masura a prostiei
    Adevarul 2010 = companie in ascensiune si preluata de catre Petre ca gm
    Adevarul 2012 = companie in recesiune cu acelasi Petre gm

    In acest caz, ia spune tu mai Petre cate unitati de prostie se regasesc in numitorul comun Adevarul cu Petre gm tinand cont de: intervalul de timp(al prabusirii, evident), resurse umane, resurse financiare gestionate prost, atitudine de nesimtit, afemeiat, libidinos(a ta evident)!
  • gerula gerula
    titlu, contrazis: ba exista, da nu stii tu business, ma coca.
  • Dan Dan
    de cand are Imre conștiință?
  • pe bune pe bune
    practic, Burci asta ce mai cumpara de la Patriciu de negociaza atata? oameni au dat afara la greu, imprimantele erau in leasing, chiria sa zicem... si altceva? brandul? pffffffffffff pute de trazneste
  • unul care stie unul care stie
    Imre, acum spui ca nu exista solutii miraculoase, dar pana mai ieri ziceai ca AH va fi "cea mai profitabila, cea mai respectabila si cea mai mare companie de presa" din Sud Estul Europei. Cristi Burci, daca vrea sa se lamureasca cine esti, ar trebui sa-ti dea mai intai o dictare!!! Ti-ai batut joc, asta e adevarul, pentru ca esti un incompetent, un mincinos si un imbarligator.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Sfinte, n-ai cu cine! ieri, la convocarea broscoiului, toti au stat si l-au ascultat cum are el constiinta impacata si NIMENI n-a comentat, nimeni nu i-a cerut socoteala, acum se dau zmei pe blog. nimeni n-a spus nimic nici cind au inceput intirzierile la salarii, nici cind s-au schimbat, din nou, in noiembrie, contractele de munca, din care au disparut 200 lei (c/v bonurilor de masa), nici cind s-au facut concedieri colective "mascate", ca te convingea umflata de OB sa semnezi cu acordul partilor., nici cind au fost obligati sa semnze concediu fara plata.. Da, asa ar fi frumos, sa-i lase cu curu-n balta, ca banii oricum n-o sa-i mai vada, da' asta-i a patra putere in stat. Scuze, dar daca un angajator facea toate mirlaniile astea la o autobaza, soferii aia aveau mai mult singe in instalatie si-i puneau la punct pe patroni in doi timpi si trei miscari.
  • Sfantul Duh Sfantul Duh
    Eu nu inteleg ce mai asteapta cei ramasi acolo. Dupa tot prapadul asta cu concedieri in masa, elegant era ca toata lumea sa-si dea demisia si sa-i lase-n curu' gol, fara ziare tiparite, fara update-uri pe net, nimic... La fel, nu-i inteleg pe cei care raman in continuare acolo... oare la ce spera? Ca o sa fie mai bine? Ca o sa-si primeasca salariile? Ca va reintra totul in normal? Ma indoiesc! Inca o luna in plus acolo inseamna inca un salariu intarziat cel putin 30 de zile peste termen sau inca o hartie bagata sub nas cum ca "ai fost in fara plata".
  • sapa de lemn sapa de lemn
    aidan, tiparul e identic peste tot in romania, fie ca e vorba de firme de stat (mai ales), dar si in cele particulare. ma refer la angajarea rudelor, prietenilor si amantelor de catre sefi pe salarii uriase, in discrepanta cu celelalte salarii din institutii... apoi devalizarea prin contracte la limita legii pe costuri de 5-6 ori mai mari decit pe piata... asa s-a intimplat la posta romana, la cfr, la tvr, la realitatea, la adevarul, la compania nationala a huilei etc.
  • sapa de lemn sapa de lemn
    bine ma, la sedinte nu puteati spune lucrurile astea? ce sens are sa le scrieti pe net? rezolvati ceva asa?
  • gogaie gogaie
    SA-TI FIE RUSINE...DINUUU PATRICIUU... SI PETER IMRE,ca ne-ai dus la sapa de lemn,ne-ai lasat in drum in ''pielea'' goala si tu esti cu constiinta impacata, dar macar ai asa ceva,sa-ti fie rusine.
  • aidan aidan
    din postari observ asemanari izbitoare cu ce s-a petrecut in tvr. ceea ce difera e numarul de angajati -pile care au rupt balanta financiara a celor doua institutii. il cred pe cel care semneaza insider, pentru ca tiparul este identic! manageri care-si asigura sprijin politic si bani in plus in buzunare pe spinarea institutiei, trustului, pe care-l manageriaza.habar n-au ce-i aia management! ei stiu ca vin, devalizeaza, pleaca, lasand in urma haos si disperare. problema este ca angajatii nu au parghiile necesare sa stopeze un manager cand acesta alege calea dezastrului! ei vad ce se intampla, stiu unde se va ajunge, dar ce pot face? mentalitatea noastra e "capul plecat, sabia nu-l taie" asa ca asteptam, intr-un mod cat se poate de mioritic, ca drobul de sare sau sabia lui damocles sa ne cada in cap. televiziunile, ziarele, revistele nu intra in faliment pentru ca angajatii sunt retardati si nu stiu sa scrie, filmeze,ancheteze,fotografieze, documenteze, monteze ci pentru ca la noi a inflorit un soi hibrid de manager care habar n-are sa managerieze dar care se bucura de sprijin politic pentru a devaliza.ar fi buna o lege care sa stipuleze ca cine a falimentat doua institutii nu mai are voie sa aspire la functii de manager nicaieri. poate la firma lui de familie.
  • cip cip
    tot se injura si se plange. exista procedee prin care te poti opune. daca esti sau nu insider se poate demara o actiune daca cunosti ceva. daca cunosti ceva si nu intreprinzi in acest sens mai bine taci. bafta. se tot plang angajati pe aici ca nu se autosesizeaza nimeni. daca un jurnalist nu are date atunci sa taca
  • tanga tanga
    vad ca tot injurati managementul pentru falimentul trustului. pe bune acu, nu va era clar? s-au bagat zeci, sute de milioande de euro in ceva ce incepuse sa moara deja - presa scrisa, iar voi va lamentati din cauza unui manager? vi se pare ca vreun alte ziare au facut profit de cand a venit emre la AH? atat de penibili sunteti? credeti ca va salva cineva la banii din publicitate care mai intra in presa scrisa din 2010 si la ce salarii si cati angajati erati? sunteti nebuni! e numai si numai vina voastra ca trustul si ziarele sale au ajuns sa fie tiparite si acum, desi luati banii cu intarziere. am mai zis-o intr-un post anterior: daca 30% dintre voi stiati/erati in stare sa faceti altceva, daca invatati ceva la viata voastra, ii casapeati de la primele intarzieri de salarii.
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    Moartea regelui, bucuria nebunilor
    Ma intristeaza soarta celor disponibilizati dar le plang de mila celor care raman.
    E o situatie "lose-lose".
  • Andrei Socolov Andrei Socolov
    Comic! au ajuns sa o faca pe moralistii niste piscotari. Injurati conducerea actuala, dar va gudurati nu cu foarte mult timp in urma pentru un blid de tarate cand se dadea moca la restaurant si plangeati dupa salariile alea pe care oricum nu le meritati. Acum injurati managementul? Ati avut timp destul, lasilor. Sunteti morti! Celebrez asta!

Trimite un comentariu

sus