Skip to main content

Stelian Tănase părăseşte Realitatea TV de la 1 noiembrie

 

Publicitate

Încă un nume important pleacă de la Realitatea TV, post ce trece prin dificultăţi financiare. Jurnalistul şi scriitorul Stelian Tănase pleacă de la Realitatea TV începând cu data de 1 noiembrie.

Contactat de paginademedia.ro, Stelian Tănase a confirmat mutarea, dar nu a dat alte amănunte.

Stelian Tănase realiza la Realitatea TV două producţii: seria de documentare Bucureşti, strict secret şi Tănase şi Dinescu. Documentarul a rulat la televiziunea de ştiri până la sfârşitul lunii septembrie, în timp ce Tănase şi Dinescu a fost pe post până în această vară.

De asemenea, în ultima lună Stelian Tănase nu a fost prezent în studiourile Realitatea TV nici în calitate de invitat.

În ultima lună, mai multe vedete ale posturi au decis să demisioneze. La începutul lunii, Mihai Tatulici a lăsat Realitatea TV şi s-a alăturat, în calitate de project manager, proiectului Money.ro TV, deţinut de Sorin Freciu.

La sfârşitul lunii septembrie Diana Enache, realizatoarea Lifetime News a demisionat de la Realitatea TV pentru a merge la Pro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Săptămâna trecută alte două jurnaliste de pe sticlă au părăsit staţia: Paula Rusu şi Mirela Vaşadi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    daca Liviu Luca vine la realitatea si spune bancuri, in special politice, sparge audienta ... cica se pricepe la bancuri ...
  • burningsnowflake burningsnowflake
    "Secretele Bucurestiului" sunt emisiuni chiar/foarte interesante cu profil unic pe piata, dar ca business nu se justificau oricat de ingaduitor manager ai fi...trebuie sa-si gaseasca locul la un post cu profil cultural, adica subventionat, altfel il vom citi doar pe blog si cu asta basta.
    In schimb, emisiunea cu Dinescu era o panarama garagatzista, lipsita de esenta, mai ales cand o lua pe aratura poetul-"revolutionar"-bucatar-mosier-viticultor-pilot de curse-culturist-femeie in alta viata....cand dna. Tatoiu era barbat, pentru echilibrul Universului.
    din partea Realitatea TV o masura financiara rectificativa, justa.
    asta e.
  • Eisidisi Eisidisi
    Băi... nu ştiu cum a ajuns ăsta mare vedetă....
    Acu' 25 de ani organiza concerte de rock la teatrul Tănase din Bucureşti. N-avea nici în clin, nici în mînecă cu muzica, era un penibil - nu lega două-n trei. I se striga: „Tănase - patru clase!”.
    Cred c-o ardea prin UTC sau ceva, că nu-mi explic ce căuta în zonă.
    După revoluţie a ajuns mare gargarist în politică şi apoi gargarist la tv.
    Ce vremuri idioate trăim... Toţi nimenii pe toate ecranele... Parcă sîntem tîmpiţi cu toţii, de e plin de de-alde d'ăştia peste tot.

    Cui ne laşi tu Stelicăă-ă-ăă!!! Care te-au jicnit nenorociţii şi ţi-or fi oferit numai 10.000 de euro pe lună ca la proşti!... Care tu eşti o valoare naţională şi nu puteai să accepţi aşa ceva!!!
  • directia TVR directia TVR
    in scurt timp .. ne vedem la TVR..
  • wef wef
    chiar nu e nicio pierdere... stelica, la ce faceai pe acolo nu se justificau deloc salariul matale... si zi asa, te vedeai acum citiva ani "derectore" cu un program tip bbc... pfuai...
  • vladimir vladimir
    am inteles ca in locul lui vasadi-diana enache-paula rusu intra Dana Secretara. locul lui Tanase si Dinescu va fi luat de Liviu( luca) si mari(cel pacuraru)
  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    multi anisori nea tanase lua de la Realitatea TV cam vreo 40000 de euroi pe luna ... acum nu-i mai da nimeni banii astia si normal ca pleaca ...
    Duca-se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Raitaru Raitaru
    Sa fie clar: toti cei care au plecat, ma refer la vedete care faceau audiente minuscule, primeau salarii de-a dreptul nesimtite!!! Dana Secretara le-a propus tuturor niste ajustari de bun simt, avand in vedere rating-urile si munca efectiva prestata. Oamenii nu au acceptat, asa ca drum bun! Nimeni nu e de neinlocuit!
  • cristi cristi
    Presimt ca o sa dea mana cu N24 cat de curand. Nu cred ca ii apuca 2013 pe Emma Zeicescu si Cosmin Stan.
  • Horea Horea
    In curand va fi pe TVR!

    Doar nu degeaba, impreuna cu Dinescu, au slujit partidul care "conduce" acum Televiziunea Nationala.
  • Ibrail Ibrail
    Paguba-n ciuperci ! Dar ,cui ii va fi dor de el,cred ca, il vor gasii in curand la veceu-3

Trimite un comentariu

sus