Skip to main content

VIDEO. Răzbunarea lui Cheloo: acum zece ani, interzis de CNA, acum înjură pe post. Cum o înjurătură ajunge subiect de știre

 

Publicitate

JOS CENZURA cântau Paraziții în urmă cu mai bine de zece ani, după un război cu CNA. Acum, Cheloo înjură neaoș pe post, își bagă și își scoate în ciuda bip-urilor puse de Antena 1 pentru acoperire. Înjurături pentru rating.

Acum peste zece ani, Paraziții erau scoși de CNA de pe post pentru un motiv care l-ar face pe Capatos să se tăvălească pe jos de râs. Acum, înjurătura lui Cheloo la X Factor, cu repetate "băgări", este subiect de știre, apare în programele de știri sau se dezbate în emisiunile tabloide. În câteva zile, Cheloo a tot înjurat în reluările date peste tot.

Chiar și la prima difuzare, reacția lui Cheloo nu a fost în direct, ci a fost înregistrată și lăsată, la montaj, de producătorii X Factor.

Istorie cu alcool și CNA

Undeva, la sfârșitul lui 1999, Paraziții lansau piesa Bagabontzi 99. Refrenul a atras atenția CNA: “Alcoolul este viața și viața e alcool.” Forul care astăzi doarme în fața derapajului TV generalizat interzicea atunci videoclipul, ce rula pe Atomic TV (primul post TV de muzică). Motivul invocat de CNA: clipul încurajează consumul de alcool și un stil de viață nesănătos.

La scurt timp, un alt clip Paraziții avea probleme cu CNA: Omul din lift.

Conflictul cu CNA a dat naștere unei piese noi: Jos Cenzura, în care apăreau mai multe vedete dar și legendarul Larry Flint, fondatorul Hustler, cu o declarație de excepție.

Vadim Tudor înjură “pe mutește” la Happy Hour

O altă înjurătură îl are protagonist pe un alt personaj vulcanic, Corneliu Vadim Tudor, prezent săptămâna trecută în studioul Happy Hour, la Pro TV. Pe jumătate de ecran, Oana Zăvoranu îl ataca din greu, cu sonor. Pe cealaltă jumătate de ecran, se vedea Vadim în studio, “pe mute”.

Reacția lui Vadim la spusele Oanei Zăvoranu se putea citi clar, ca în primplanurile cu fotbaliști după ce ratează. Emisiunea, difuzată în direct, a fost reluată, cu tot cu secvența în cauză, de cel puțin două ori.

Bagabontzi 99

Jos Cenzura

Ieșirea lui Cheloo de la X Factor. Le cerem scuze cititorilor site-ului pentru duritatea verbală a imaginilor, dar erau necesare pentru ilustrarea articolului:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Din ce în ce mai mult anumite programe de televiziune (şi nu numai) devin un mijloc anti-educaţional, dar şi o oglindă a mitocăniei unora dintre români. Divertismentul se reduce la vulgaritate şi o continuă "miştocăreală". Până şi unul dintre membrii Divertis dă de înţeles în ultimul număr "TV Mania" că standardele micului ecran au coborât şi că pentru tv ceea ce fac <> (să înţelegem că şi "Distractis"-ul pe care îl vedeam la TVR ??)
  Celor cărora le plac înjurăturile şi totul li se pare firesc le recomand ca măcar să le scrie corect, articolul
  http://diacritica.wordpress.com/2010/06/22/sa-injuram-corect/

  (comentariu precedent se poate şterge, a fost scris în grabă într-un spaţiu aglomerat şi zgomotos)
 • cheloo a injurat. cand l-am vazut in promo-uri am gandit ca e nasol sa injuri un concurent, dar cand am vazut si auzit ce a zis concurentul care parea cu etnobotanicele in nas l-am inteles pe cheloo. tupeist si impertinent concurentul ala!
 • Din ce în ce mai mult anumite programe de televiziune (şi nu numai) devin un mijloc antieducaţional, dar şi o oglindă a mitocăniei multora dintre români :( Divertismentul devine tot mai mult o batjocură continuă, până şi unul dintre membrii Divertis spune în ultima TV Mania că pentru standardele au coborât şi chiar şi la TVR merge un Divertis mai "fast-food" (Petrişor, ai e-mail-ul meu, chiar m-aş bucura să dialogăm într-un cadru public pe tema asta!)
  Celor care le plac înjurăturile şi totul li se pare firesc le recomand, ca măcar să le scrie corect, articolul
  http://diacritica.wordpress.com/2010/06/22/sa-injuram-corect/
 • Show-ul asta este de fapt despre oameni paraleli cu muzica, care de cele mai multe ori parasesc scena X Factor injurati de Cheloo. Cam asta e reteta de succes al televiziunilor romanesti, daca nu e violenta vizuala atunci e musai sa fie violenta verbala.
 • Dar de "razbunarea" Pro pe Nicoleta Luciu nu spuneti nimic? doar au exploatat drama familiala a propriei vedete pt audienta la STIRI, un mizilic
 • Dragilor, dupa cum observ si dumneavoastra aveti o atitudine nu tocmai... fair-play. de ce? Ziceti de Cheloo pe doua treimi din articol si mai bagati pe ultima treime si de Vadim ca sa nu para ca sunteti impartiali. Hmmm... :)
 • ce mironosite sunteti! americanii cum zic fuck pe toate canalele! nu ti convine muta canalul! chiar ma uitam, app de vadim, ca dan diaconescu, cel care a otevizat televiziunile, blama iesirile tribunului si alte asemenea emisiuni. in ce tara traim, dar nici cu voi nu mi e teama!

Trimite un comentariu