Skip to main content

16 noiembrie. Angajaţii TVR îi cer ajutor lui Victor Ponta: "nu salariaţii sunt cei vinovaţi"

 

Publicitate

SCRISOARE CĂTRE PONTA. Sindicatul din TVR îi solicită, într-un memoriu, sprijinul premierului Victor Ponta pentru soluţionarea situaţiei în care se află Televiziunea Română, care are datorii de 140 de milioane de euro, precizând că angajaţii nu sunt vinovaţi de situaţia instituţiei, scrie Mediafax.

În memoriul depus la Guvern pe 12 noiembrie şi adresat premierului Victor Ponta, Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV din Societatea Română de Televiziune (SPUS TV- sindicatul reprezentativ din TVR, n.r.) spune că rolul şi misiunea Societăţii Române de Televiziune (SRTV) în societate sunt deosebit de importante, fapt ce nu poate fi pus la îndoială sau contestat de nimeni.

"În această situaţie s-a ajuns însă şi din cauza modificărilor legislaţiei fiscale, care a generat efecte dezastruoase asupra bugetului de venituri şi cheltuieli ale SRTV, prin dublarea sumelor datorate bugetului de stat sub diverse forme. Concret, dacă în anul 2005 SRTV înregistra ca şi cheltuială cu TVA fără drept de deducere 11,40% din încasările din taxa TV, în anul 2011, acest procent a crescut la 20,25%, din cauza introducerii plăţii TVA pentru licenţe de difuzare. În comparaţie cu televiziunile particulare, care şi-au putut ajusta încasările faţă de aceasta obligaţie, SRTV a fost nevoită să suporte costuri din ce în ce mai mari din încasări relativ constante, determinate de valoarea absolută a taxei TV", spune SPUS TV.

Sindicatul TVR îi cere lui Ponta să ajute SRTv până când concedierile colective nu-şi produc efectul


PIESĂ PENTRU ANIVERSAREA BBC. O compoziţie muzicală a lui Damon Albarn, liderul trupei britanice Blur, a fost difuzată în întreaga lume pentru a marca 90 de ani de la înfiinţarea postului de radio BBC, scrie Mediafax.

Emisiunea de trei minute a început la ora locală 17.33 şi a fost realizată, de la Muzeul de ştiinţă din Londra, de Simon Mayo, de la BBC Radio 2, fiind transmisă simultan în mai multe colţuri ale lumii. Aceasta a fost prima transmisie simultană a postului de radio BBC, după cea din 1922, când acesta a fost înfiinţat.

BBC Radio a marcat 90 de ani de existenţă printr-o emisiune specială - AUDIO


SANDY ÎN ROMÂNIA. Un documentar despre uraganul Sandy va fi difuzat în premieră în data de 25 noiembrie, de la ora 22.00, pe National Geographic Channel, la nivel internaţional, inclusiv în România.

În acest documentar, telespectatorii vor afla informaţii despre uraganul în care şi-au pierdut viaţa aproape 200 de oameni. Documentarul aduce laolaltă relatările celor care au reuşit să scape cu viaţă din acest uragan, ale celor din echipele de intervenţie, ale experţilor meteorologi etc.

Unul dintre materialele video create de amatori înfăţişează o explozie la centrala electrică ConEd din New York. "Părea ceva extras dintr-un film ştiinţifico-fantastic şi toată lumea urla", explică John Mattiuzzie, realizator de documentare şi locuitor din Brooklyn.

Un documentar despre uraganul Sandy va fi difuzat pe 25 noiembrie de National Geographic Channel


"TOMMY LEE JONES", 100.000 DE EURO. Campania cu Tommy Lee Jones din Floreasca, realizata de agentia de publicitate Propaganda pentru lansarea retailerului online MyNameIsBrand a depasit 900.000 de utilizatori de TV, radio si online, iar valoarea media obtinuta in urma expunerii gratuite a ajuns la 100.000 de euro, scrie Wall-Street.ro.

Cum a obtinut un retailer online abia lansat expunere gratuita in presa de 100.000 de euro


12 EURO PENTRU IERTAREA PĂCATELOR. Un site rusesc propune un cupon de reduceri de 50% pentru credinciosii care vor sa se spele de pacate inainte de Apocalipsa, insa cuponul, oferit de Biserica Catolica din Assisi, din Italia, nu a avut succesul scontat, scrie Wall-Street.

Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro). Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in rai. Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi.

Un site de reduceri rusesc ofera cupoane pentru iertarea pacatelor, inainte de Apocalipsa


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noş tăgârţă noş tăgârţă
    aha va intrat morcovul în partea dorsală dar când datoriile creşteau dece nu aţi luat atitudine domnilor angajaţi? am întrebat şi eu ca prostul ştiu că doar cei fără pile vor fii zvârlâţi afară ca pe nişte măsele stricate.

Trimite un comentariu

sus