Skip to main content

Adrian Halpert şi Răzvan Corneţeanu au preluat Reporter Virtual

 

Răzvan Corneţeanu, Laurenţiu Ciocăzanu şi Adrian Halpert au devenit parteneri în site-ul reportervirtual.ro, deţinut de Tiberiu Lovin.

Publicitate

Site-ul scrie că urmează să treacă printr-o relansare care va avea loc la începutul anului viitor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • dar cred că ați observat și singuri cit photoshop e in fotografia aia "de grup" :))))
 • aha... deci primarul și ospătarul fac afaceri media... :) frumossss
 • aha deci dl cornet tot cumpara media, poate isi deschide si post tv, gen consultanta financiara live, prin numar cu suprataxa desigur

  si intre timp poate curata si linkurile cu siteurile partenere de pe RV, ca duhneste a malware si dns denial, eh... noobz
 • nu stiam ca mai exista reporter virtual... nu il mai citesc de peste un an... si lovin ce o sa faca daca aia i-au cumparat saitu'? de unde o sa mai copieze el stiri si unde o sa le mai posteze? isi face blog pe wordpress?
 • care "reporter" ? ala care copiaza stiri de pe agentii e site de "reporter" ? bine :)
 • hehehehe, probabil ca acum or sa revina articole critice la adresa adevarul holding, ca de fo 2 ani lovin nu mai zice nici pis, ca lua salariu de la ospatarul sef.
 • adevarul.ro, atentie mare! cred ca ati pus-o. profesionistii sunt back in business. nu va vad bine cu tot proiectul maret a lui ionescu razvan, care n-a mai avut curajul sa infrunte singur furtuna. s-a bagat sub pulpana adevarul.ro. mersi, un brand cu renume. e mai usor asa. tata, era greu sa ridici un site de la zero. greu tare. stai sa vezi ce fac cei trei greuceni. abia astept! va vor spulbera.
 • Deci Razvan Corneteanu se pune pe constructie de ”trust” media... Dupa Hotnews, acum reportervirtual.
  Bravo lui, acum se pota chizitiona la preturi derizorii active media. In locul lui, eu as licita si brandul Jurnalul, sau Adevarul, daca tot sunt pe taraba istoriei.

Trimite un comentariu

sus