Skip to main content

Paginademedia.ro şi LTV lansează pentru clienţi serviciul LiveEvents: evenimentele în direct. Mâine, prima transmisiune

 

PROIECT NOU. Paginademedia.ro şi LTV.ro lansează un nou produs pentru clienţi – LiveEvents. Prin acest serviciu, conferinţele de presă sau evenimentele se pot transmite în direct pe Paginademedia.ro, de la locul în care acestea se desfăşoară.

Publicitate

Prima transmisiune va avea loc mâine, 28 noiembrie. Timp de patru ore, în intervalul 14.00-18.00, cititorii Paginademedia.ro vor vedea, în direct, o confruntare a barmanilor din România la The Extraordinary Bartenders Challenge. Competiţia alege cel mai bun creator de coctailuri pe bază de vodcă (mixuri) şi se desfăşoară mâine, în Club Barletto.

Soluţia tehnică folosită pentru transmisiunile pe Paginademedia.ro de către LTV.ro este de ultimă generaţie, atât din punct de vedere al echipamentelor folosite (între 2 şi 4 camere pe eveniment), cât şi din punct de vedere al streamingului pe internet.

LTV.ro este un colaborator de tradiţie al Paginademedia.ro. Unul din proiectele dezvoltate este seria de interviuri video PaginademediaTV realizată în studioul LTV, la care au fost invitaţi nume precum Mihai Găinuşă, Robert Turcescu, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mircea Radu şi Andreea Esca.

Pe lângă studioul TV, LTV.ro, proiect condus de Clement Nicolaescu, oferă şi servicii de producţie video pentru internet.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus