Skip to main content

Pentru câţi români au cântat cei de la X Factor. Antena 1, după Pro TV

 

Publicitate

X-Factor s-a apropiat, aseară, de un milion de telespectatori pe minut, dar show-ul de pe Antena 1 a fost după Pro TV. Pe Pro TV a rulat, în mare parte a "intersecţiei" cu X-Factor, un film cu Batman, Cavalerul Negru.

La nivelul întregii ţări, X-Factor a fost urmărit de 983.000 de telespectatori pe minut, cu 238.000 mai puţini decât Pro TV.

La nivel urban, diferenţa între Pro TV şi Antena 1 a fost mai mică: 17.000 de telespectatori. Astfel, pe Pro TV erau 671.000 de telespectatori pe minut, iar pe Antena 1, la X-Factor, se uitau 654.000.

Segmentul comercial: Pe intervalul X Factor, Antena 1 a avut pe post 377.000 de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani (6,8 rating pe segment). A fost pe locul doi, după Pro TV, la care s-au uitat 435.000 de telespectatori din segmentul comercial (7,8 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, duminică, 25 noiembrie, în mediul URBAN:

1. Pro TV: 671.000 de telespectatori pe minut (6,4 rating)
2. Antena 1: 654.000 (6,2)
3. Antena 3: 392.000 (3,7)
4. Kanal D: 373.000 (3,5)
5. Prima TV: 293.000 (2,8)

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, duminică, 25 noiembrie, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.221.000 de telespectatori pe minut (6,4 rating)
2. Antena 1: 983.000 (5,2)
3. Kanal D: 920.000 (4,8)
4. Prima TV: 686.000 (3,6)
5. Antena 3: 487.000 (2,6)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un roman un roman
    foarte tare. doar din punct de vedere al filmarii, romania e cu 1000 de ani in urma americanilor. asa ca, iti dai seama unde suntem cu efectele vizuale. de multe ori se aduc oameni de afara pt asa ceva, si pt multe altele. revenind la filmare, ce e corect la americani, la noi nu e. din pacate, in romania, se invata tot scoala veche de film. nu stiu cand vom evolua si noi.
  • poporul roman poporul roman
    si prost teveul probabil va face ceva asemnanator cu eagle eye cherry la vocea romaniei
  • poporul roman poporul roman
    andrei ai o problema cu ce gindesc eu?gindesc ce vreau sloganul prost tv ului gindeste liber si nu jignesc zicind ca pro tv dintr-o televiziune f buna a ajuns sa faca rating doar pentru ca oamenii se lasa manipulati de emisiuni de striptease si filme in reluare a 12 oara nu e vina lor e vina prostiei romanilor
  • poporul roman poporul roman
    Pt Ne(zero)
    multi asa gindesc si cred ca si tu gindesti la fel esti un zero ca si numele pa
  • Grand Prix Grand Prix
    Te inseli. Cei care realizeaza X Factor in Romania sunt extrem de apreciati in strainatate. Nu degeaba, trustul intact este premiat pe la toate concursurile internationale
  • Grand Prix Grand Prix
    Nu fac niciun amestec. Pur si simplu, este un format care se bazeaza pe emotie, pe talent.
  • Grand Prix Grand Prix
    Sincer, X Factor este cea mai buna emisiune din categoria descoperirii talentelor.
  • Ne0 Ne0
    @ Danny
    In articolul de mai sus sunt audientele de la Top Chef (alt show de succes in toate tarile in care a fost difuzat) pe care Felix l-a transformat in ce ingroapa MOTANUL. Mersi pentru aprecieri, dar ai grija ca te-a tampit politica. In postarea de mai sus m-am revoltat pentru faptul ca si-a batut joc de toate emisiunile pe care le-a importat. Legatura cu politica este in capul tau.

    @poporul roman
    Daca cineva comenteaza impotriva A1, inseamna ca e basist?
    Daca cineva comenteaza impotriva ProTv, inseamna ca este cu Voiculescu, Ponta, Antonescu? Esti batut in cap, prietene. Din tot sufletul, TE COMPATIMESC!
  • frodo frodo
    X Factor e cel mai tare! Sic!
  • Dragos Dragos
    Si inca ceva tot pentru antenisti....cand vor reusi sa faca macar pe sfert din ce fac altii cu X-Factor, sigur vor avea audienta. X-Factor nu inseamna sa pui doar niste oameni sa cante, ci un show intreg. Inca o dovada aveti aici: https://www.youtube.com/watch?v=Nw-NHqEa4FA
  • Dragos Dragos
    Domnilor de la Antene, uitati-va aici cum se foloseste o scena la X-Factor:
    https://www.youtube.com/watch?v=y_kFTZyecTU
  • Parerea mea Parerea mea
    Prietene, cred ca ai confundat site-ul pe care comentezi. Problema lui Voiculescu nu este Basescu-ca doar nu are trust TV- ci propria lui persoana.
    oamenii trec peste posturile intact deoarece s-au saturat de minciuna si manipulare ordinara, vor sa vada un spectacol mai mult sau mai putin decent,dar regizat, filmat, montat si transmis in conditii normale pentru acest secol, fara implicare politica partizana.
    Cei care il cunosc pe sarbu iti vor spune ca este la fel de nesuferit ca voiculescu, dar spre deosebire de acesta, Sarbu stie sa faca show, a bagat bani in programe proprii si echipamente HD, plateste profesionisti care se ocupa de asta. Iar cel mai importanta, a ales sa stea in in barlogul lui, pune pe sticla oameni fara implicare politica radicala si nu iese mai mereu la stiri sa ne arate cat de curat si anticorupt este el. Ca sa nu mai zic ca nu am vazut fo' oda dedicata lui Sarbu ca cea inchinata de gadea lui Voiculescu.

    Iti place sau nu, in momentul in care Voiculescu a decis sa-si foloseasca trustul ca arma politica, si-a asumat si riscul ca posesorii de telecomanda, satui de fatarnicia si coruptia politicienilor pe care ii reprezinta voiculescu, sa treaca peste posturile detinute de un colaborator al securitatii, care ne arata pampersii "folositi" la fiecare jurnal sau emisiune..
    Daca Basescu ar fi avut un post TV, cu siguranta ca si audientele lui ar fi avut de suferit ca urmare a antipatiei oamenilor pentru el.
  • andrei andrei
    Poporul roman tu ai o obsesie?!La fiecare comentariu favorabil protv-ului trebuie sa intervii sa jignesti.Intr-adevar dansez e o porcarie, dar recunoaste si x-factor e la fel de mare porcarie exclusiv din cauza lor.Ei au distrus si top chef.
  • expertul expertul
    inca un format excelent, distrus de antenisti. sa vedem ce urmeaza!
  • poporul roman poporul roman
    asa vad unii audienta dintre pro tv si antena cine se uita la antena e anti basist si comunist cine se uita la prost tv e basist si european ( striptease la "dansex") niste prostevisti

Trimite un comentariu

sus