Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport către Steaua: „Ați băut lichid de frână?”

 

Publicitate

Ziarul ProSport a dat titlul zilei în presa scrisă. După eșecul Stelei în meciul cu Stuttgart (scor 1 - 5), de aseară, cotidianul de sport a titrat astăzi pe prima pagină: „Ați băut lichid de frână?”

Gazeta Sporturilor vin și ea cu un titlu dur: „Daună totală”. „Steaua a suferit cea mai grea înfrângere pe teren propriu din istorie și nu mai e sigură de calificare”, mai notează publicația.

Ziarul Financiar deschide cu o declarație făcută de Doru Lionăchescu, președintele casei de investiții Capital Partners: „Este ridicol să credem că economia poate crește din agricultură și turism. Ne trebuie industrie”.

Ziarul Click! o are pe prima pagină pe Vica, fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Tabloidul scrie despre pensia alimentară cerută de Vica pentru fiul lor, Edan. Suma s-ar ridica la 360.000 de euro.

Adevărul și Libertatea dedică primele pagini lui Șerban Ionescu, actorul care s-a stins miercuri noapte. Adevărul scrie despre Rolurile vieții lui Șerban Ionescu. Libertatea abordează subiectul în stilul său, punând pe prima pagină pe mama regretatului actor, sub titlul: Durere de mamă: La 80 de ani, aleargă să-și îngroape fiul. 

 

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mai bine ati scrie, peste vreo 2 - 3 zile, cum au exploatat televiziunile drama si moartea lui Serban Ionescu, un actor de clasa a doua, fie vorba intre noi, in afara de ”Ion” nu tin minte sa fi jucat vreun rol principal memorabil in vreunul din multele filme pe care le are la activ...notabile sunt aparitiile intro telenovela la Antena 1 si in reclama de la pateuțul acela...insa moartea a atras o asemenea mediatizare...

Trimite un comentariu