Skip to main content

VIDEO. Mesaj pe programele Discovery: „Este posibil să pierdeţi acest canal”. Site special de protest

 

Publicitate

Războiul Discovery - RCS&RDS. Postul Discovery a lansat un site special pentru abonaţii reţelei RCS&RDS. Pe pagina dedicată rulează şi bannere cu cele mai cunoscute emisiuni ale posturilor Discovery. Ideea mesajelor este simplă: uitaţi ce pierdeţi dacă rămâneţi fără posturile Discovery.

„Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre”, au explicat reprezentanţii postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.

”(...) Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere - contactaţi RCS&RDS”, au mai precizat aceştia.

Mesaj pentru public pe programele Discovery: Este posibil să pierdeţi acest canal

Discovery îşi îndeamnă telespectatorii să acţioneze. Postul TV rulează pe program un text prin care îşi îndeamnă publicul să prevină pierderea canalului Discovery.

Textul rulează în partea de jos a ecranului:

“În atenţia abonaţilor RCS&RDS: Este posibil să pierdeţi acest canal. Acţionaţi acum pentru a preveni acest lucru, intraţi pe Prietenii.Discovery.ro şi sunaţi la numerele de telefon: 031.400.4414 (Bucureşti), 03XX.400.414 (Alte oraşe)”

Mesajul din timpul programului Cum se fabrică? Captură video: Paginademedia.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    cum naiba sa ma mai uit la Top Gear daca astia au scos Discovery? E singurul canal la care ma uit
  • CMGeorge CMGeorge
    Da ce, BBC Knowledge sau Entertainment nu sunt bune?
  • Parerea mea Parerea mea
    Problema este foarte simpla, iar solutia a fost deja expusa: pachetul Discovery sa fie oferit separat, la un cost/abonat care sa acopere banii ceruti de Discovery. daca sunt asa de iubiti, nu va fi o problema.
    Dar bineinteles ca cei de la Discovery nu prea vor asta, deoarece una este sa fii in pachetul de baza si sa iei un purcoi de bani, indiferent de cati se uita sau nu la program, si alta sa fii in pachet separat, pe care il platesc doar cei interesati.
    Atunci am fi vazut cati fani adevarati are acest producator si daca acestia sunt dispusi sa plateasca sumele aferente.
    Eu personal ma mai uit la Top gear si la documentarele despre accidente aviatice. Majoritatea au minim 2-3 ani vechime si au mai multe reluari decat HBOul.
    la final, cel mai probabil ca lumea va trai si fara discovery, iar numarul de deconectari va fi mai mic decat cel pe care care Digi TV l-a avut cand a renuntat la nu stiu ce televiziuni intact.
    Cei care nu pot fara el, cu siguranta isi vor comanda un lighean de la Dolce sau UPs si vor plati extra ca sa-l vada.
  • stefan stefan
    logica este ca daca dau un ban sa vad ce vreau eu ce ce vor ei
  • stefan stefan
    Este un abuz extraordinar; ni se baga pe gat 6 canale unguresti plus cele cu transilvania si paprika la care nu se uita nimeni si se scoate uin canal de cultura generala asa de bun . Astia sunt mana in mana cu clasa politica vor sa indobitoceasca poporul cu programele lor. Nu stiu ce dracului fac agentiile ale guvernamentale care ar trebui sa apere interesele consumatorului. Ati vazut ca la ei acasa in ungaria le-a cam dat peste bot.
  • Borda Borda
    Nu vad rostul acestor remarci, aici e vorba de subiectul Discovery, dar unii inca au alte preocupari, presupun ca daca era de alta etnie nu conta :)) tipic unor indivizi
  • eusss eusss
    fiecare firma face ce vrea. cu siguranta RDS va pierde cateva mii de clienti. nu cred ca vor fi zeci de mii pentru ca multi abonati la RDS vor sa vada fotbal.
    Calitatea imaginii celor de la UPC(mai ales pe HD) este superioara . Chiar si la viteza netului par mai buni. Preturile sunt cam la fel(un pic mai scump UPC-ul).
  • qwerty qwerty
    si dupa discovery, concurenta la digiworld, digilife si digianimalworld, va urma eurosport, care de asemenea este concurent la digisport, si apoi hbo, care e concurent la digifilm, si asa vor mai ramane in grila doar posturile must carry si cele ale digi.
  • aidan aidan
    imi poate raspunde si mie cineva cum de niste straini fac legea in romania platitorilor de cablu tv? nu va suparati, dar daca va dezabonati de la rds si aveti taria sa asteptati ceva timp or sa vina sa ve pupe picioarele, numai sa-i vreti din nou! fara abonamentele noastre nu exista! noi le dam VIATA! atunci sa ne dea pentru banii nostri ce le cerem!si cred ca cel care semneaza matei_a are dreptate in legatura ce ce se vede la discovery.
  • radu radu
    Intr-adevar, Discovery Channel(nu si celelalte) s-a orientat mai mult pe programe comerciale, dar documentarele de calitate Digi World&Life sunt doar ceva temporar, stai linisit, pana cand Discovery si probabil NGC vor fi scoase din grila dupa care Teszari va fi mai atent cu banul si se va orienta cel mai probabil catre documentare marca "Vasile si baietii" mult mai ieftine, mai atractive catre publicul larg si probabil mai slabe decat Dynamo(dupa parerea mea de departe cel mai slab program al canelelor Discovery).
  • @borda @borda
    Remarcile la adresa ungurilor sunt legate de patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari cetatean roman de etnie maghiara;), asta in caz ca nu intelegi despre ce se vorbeste:))
  • @sfinx @sfinx
    CNA-ul nu are putere in a bloca RCS in aceasta decizie pentru ca nici unul din programele Discovery sau National Geographic nu se afla in lista must carry(http://www.cna.ro/Topul-sta-iilor-TV.html) si @c Digi Life baga numai documentare despre gospodine americane la varsta de mijloc iar Digi World baga niste documentare rasuflate despre destinatii turistice de mana a II-a
  • eusss eusss
    de ce atata scremere? cui nu ii convine, sa se mute la UPC sau Romtelecom. Multi nu o vor face pentru ca nu vor mai vedea Liga 1 a lui Mitica cu Dodel si Nila :))
  • @anonim @anonim
    Da-mi si mie te rog frumos o solutie sa ma dezabonez la RCS si sa trec la UPC/Dolce daca eu mai am 16 luni de contract cu RCS-ul pentru ca daca se adevereste sincer chiar as dori sa o aplic...
  • kiko kiko
    eu sunt pe upc, sper sa nu ii apuce si pe astia sa modifice grila si sa scoata discovery sau nat geo, sunt singurele posturi la care ma mai uit.

Trimite un comentariu

sus