Skip to main content

X Factor, audienţe sub Pro TV

 

Publicitate

PRECIZARE. X Factor a fost difuzat în intervalul 20.25 - 00.55. Pe intervalul respectiv Antena 1 a fost pe locul doi după Pro TV. Cifrele, în continuare.

X Factor a avut, în cele patru ore şi jumătate de emisie live, o medie de 810.000 de telespectatori din toată ţara, dintre care 578.000 erau din mediul urban. Show-ul de talente s-a clasat pe locul al doilea la nivel naţional, dar şi pe urban.

Pe targetul comercial (18 - 49 de ani), Antena 1 a fost pe locul al doilea, după Pro TV, cu o medie de 339.000 de telespectatori pe minut.

Pe intervalul X Factor, 20.25 - 00.58, Pro TV a condus în audienţă cu două filme artistice: Mecanicul şi 24 de ore, care au avut o medie de 1,2 milioane de privitori din toată ţara, dintre care 697.000 erau din mediul urban.

La nivel naţional, Kanal D a ocupat locul al treilea cu o medie de 808.000 de telespectatori. Pe intervalul X Factor, Kanal D a difuzat emisiunile Ochii din umbră şi Vrei să fii milionar? şi filmul Oraşul păcatelor.

Audienţa posturilor TV duminică, 18 noiembrie, pe intervalul X Factor, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 697.000 (6,6 rating)
2. Antena 1 - 578.000 (5,5)
3. Kanal D - 357.000 (3,4)
4. Antena 3 - 334.000 (3,2)
5. Prima TV - 274.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV duminică, 18 noiembrie, pe intervalul X Factor, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.200.000 de telespectatori (6,7 rating)
2. Antena 1 - 810.000 (4,3)
3. Kanal D - 808.000 (4,2)
4. Prima TV - 597.000 (3,1)
5. Antena 3 - 436.000 (2,3)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • comentator 2012 comentator 2012
    Daca si asta cum i se zice Chelu e cantaret si mai ales judecator de muzica atunci si eu sunt tenor! A iesit cea mai buna voce din concurs, Iulia Manolache! Cred ca totul e un blat! Ca la fotbal , ca in politica ! Ne asteptam sa mai credem in arta, in muzica, in special. Dar cand echipa lui Bitman care inseamna muzica ramane fara cea mai buna voce a concursului si ramane Chelu cu fermieri si politisti atunci nenica inseamna ca totul in aceasta tzara e definitiv pierdut!!!
  • qwerty qwerty
    @Dorin nici de câştigătorul de la Vocea României nu s-a mai auzit, nici de cel care a câştigat primul sezon la Românii au Talent nu s-a mai auzit. Şi în străinătate se întâmplă acelaşi lucru, puţini sunt cei care şi rezistă pe piaţă după ce câştigă astfel de showuri. Ele sunt făcute doar ca să se uite oamenii sătui de filme şi aflaţi în căutarea unor emisiuni reality. De aceea există şi Masterchef, iar în străinătate încă rezistă Big Brother, Survivor şi alte emisiuni de gen.
  • poporul roman poporul roman
    spre deosebire de tine care sta toata ziua si saliveaza la ce prostii sunt pe pro tv eu ma uit la antena 1 doar la x factor si atit in rest ma uit pe internet
  • poporul roman poporul roman
    tu in afara de macel,crime,explozii mai stii si alte cuvinte?
  • cactuss cactuss
    mi-a placut asta... antena 1... mereu aproape pe locul 3 :))))
  • Dorin Dorin
    Ghinioane peste ghinioane pt antenisti.. acum a mai ramas si Bittman fara voce, sint 2 jurati si un robot. oricum pun pariu ca iar or sa schimbe juriul pt sezonul viitor daca va mai fi. Doar Delia poate sa mai ramana pt k e muzician adevarat, talentata frumoasa si, spre deosebire de Paula Selling, NEplictisitoare...Cheloo super-enervant si badaran, Bittman desi profesionist in muzica si efervescent la Danutz srl, fffff banal la X factor. Antenistilor, lasati-va de meserie ca e naspa rau tot ce faceti voi acolo....
    oricum cine a mai auzit ceva de primul castigator? credeam ca ideea e sa devii faimos, sa canti pe radio, pe TV, sa fie o smecherie....cam la fel au stat lucrurile si cu Stan de la VR. e vb doar de audienta si bani de moment dupa care oricum scapa de toti si spun NEXT! iar fraierii se uita, banii curg si.....cam ATAT.
  • Cezar Cezar
    Io ma uit la amandoua. Probleme?
  • Cezar Cezar
    Brenciu e mult mai mult decat entertainer. Nici n-ai idee.
  • Serban Serban
    Producatorii trustului Intact nu au fost niciodata oameni de valoare, profesional vorbind...si nu au inteles ca televiziunea insemna mult mai mult decat de a lauda patronul si de a profita de demultumirea populara! Aia poate face Otv!

    O sa va spun acum de ce x factor are insuccesul pe care ill are: pentru ca acolo nu exista un om cu viziune care sa ceara lucruri concrete-actualul manager se pricepe la prajituri, nu la media- si nu exista un producator prin venele caruia sa curga televiziune!

    Protv-ul o are pe Mona Segal, care a inteles ca mai mult de jumatate din succesul unei retete importante e preselectia...oamenii care fac emisiunea! Incepand cu juriul si terminand cu ultimul concurent!
    Un exemplu elocvent a fost Big brother, care in primul sezon, cand concurentii au fost alesi de producatorii straini, a fost un succes! In al doilea zezon, cand au ales ai nostri a fost un dezastru!
  • Johnny Johnny
    Mda ... Mie unu', imi place mai mult X factor din cauza spectacolului si a decorului nemaintalnit in Romania pana acum... O fi studioull vocii creat in studiourile MP, dar sa fim realisti. La acest capitol X factor este cu muult peste Voce.
  • AlexSipos AlexSipos
    Eu ma uit si la Vocea , dar si la X Factor din Ungaria . La noi pe langa amatorismul celor de la Intact problema e juriul . Spun banalitati , glume nesarate si in general nu spun mai nimic . La Vocea..chiar daca mai se cearta artificial sau nu mai auzi si cuvintele : tonalitate , octava , a canta din gat/cap , ambitus ..etc. Nu mai vorbesc ca Loredana chiar stie sa si cante , Moga si Smiley sunt producatori buni , Moga si cu voce (m-a surpins placut) Brenciu entertainer si atat . Fata de juriul de la X factor sunt de 3 ori mai buni .
  • poporul roman poporul roman
    esti prostevist?felicitari esti un prost cu acte in regula
  • poporul roman poporul roman
    din cauza prostevistilor care se uita la reluari
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Se poate o comparatie intre audientele Te cunosc de undeva si X Factor?
    Te cunosc de undeva e mult mai buna si are costuri mult mai mici, iar audientele am impresia ca sunt asemanatoare.
  • Mihai Mihai
    Petrisor ma poate corecta daca am gresit.

Trimite un comentariu

sus