Skip to main content

CRĂCIUN TV. Ce urmărim de sărbători: Filme, finala Vocea României și ediții speciale Te pui cu blondele și O dată-n viață

 

Publicitate

Cum sărbătoresc televiziunile Crăciunul. Pro TV sărbătorește Crăciunul cu Las Fierbinți și Tanti Florica, Antena 1, cu Cenușăreasa 3, iar Kanal D cu Robin Hood.

În Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza un episod special al serialului Pariu cu viața. Seara va continua cu un film artistic cu Reese Witherspoon si Vince Vaughn în roluri principale: De Crăciun nu stăm acasă!

Las Fierbinți sărbătorește ziua de Crăciun. La primărie ajunge pentru Vasile (Gheorghe Ifrim) un plic despre care acesta crede că este de la DNA. Acesta se panichează și, pentru a nu fi prins, se decide să se deghizeze în Moș Crăciun pentru a scăpa. Episodul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 20.30. De la 20.30, Pro TV va difuza un episod de sărbătoare din Tanti Florica. De la 23.30, începe show-ul lui Ștefan Bănică, O noapte de Crăciun.

În cea de-a doua zi de Crăciun, Pro TV difuzează finala Vocea României. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la Vocea României. Inna va face un duet cu Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, pe piesa Eternal flame. Tibi Scobiola va urca pe scenă alături de Antonia și vor cânta piesa Endless love. 

Vizi Imre, concurentul lui Marius Moga, va cânta alături de Pacha Man piesa Același sânge. Julie Mayaya va face duet cu Andi Moisescu.

 

Antena 1, Te pui cu blondele în Ajun și Cenușăreasa de Crăciun

Antena 1 pregătește în Ajunul Crăciunului o ediție specială a emisiunii Acces Direct. Anastasia Lazariuc va povesti despre sărbătorile din Basarabia, tradițiile și obiceiurile de Crăciun, dar își va aminti și de momentele triste din viața ei. Ea va fi prezentă în platou alături de Mihai Constantinescu.

În plus, Fuego va povesti despre pierderea tatălui său dar și despre cum a devenit copilul de suflet al Irinei Loghin. Gabriela Vrânceanu Firea, Niculina Stoican, Julia Jianu, vor completa lista de invitați ai Simonei Gherghe din seara de Ajun la Antena 1.

Tot astăzi, de la 20.30, Dan Negru revine cu emisiunea Te pui cu blondele? Invitatul special al acestei ediții va fi Florin Piersic. În platou, își va face apariție și primarul Sorin Oprescu.

În seara de Crăciun, Antena 1 va difuza două filme artistice. De la 20.30 este programată animația Cenușăreasa 3, iar de la 22.00, comedia Eu și prințul II: Nuna regală.

Kanal D sărbătorește cu filme

De sărbători, Kanal D difuzează filme artistice. Luni, 24 decembrie, de la ora 20.00,  postul de televiziune va difuza un film nominalizat la Oscar: Robin Hood, prințul hoților, cu Kevin Costner și Morgan Freeman.

Tot în ajunul Crăciunului, Kanal D va continua, de la 23.00, cu filmul De ce ne-am casatorit? (Why did get married?), cu Sharon Leal, Michael Jai White și Janet Jackson.

Marți, 25 decembrie, de la ora 20.00, Kanal D va difuza Spărgătorul de nuci (The Nutcracker), un muzical cu Macaulay Culkin, Jessica Lynn și Kevin Kline. De la 22.00, este programat filmul Codul Bibliei, o poveste în stilul Codul lui Da Vinci.

TVR, O dată-n viață de Crăciun

TVR difuzează în seara de Crăciun o ediție specială O dată-n viaţă. Spectacole de colinde, filme, emisiuni de sărbătoare şi retrospective sportive se regăsesc în programul TVR 1 de Crăciun.

În Ajun şi în ziua de Crăciun (luni, de la 18.00 şi de la 23.35, iar marţi, de la ora 11.30), TVR 1 transmite Concertul Tradiţional de Colinde, desfăşurat, în acest an, la Casa de Cultură din Sibiu. Gazdele sibiene ale acestui spectacol, alături de Iuliana Tudor, sunt Silvia Macrea şi Ansamblul Preofesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”. Vor colinda pentru telespectatori grupuri din Transilvania, Maramureş, Crişana, Bucovina, Moldova, Muntenia şi Banat.

Momentele de aur ale anului sportiv 2012 s-au văzut la TVR. Începând cu 24 decembrie, în fiecare seară, de la ora 19.00, TVR 1 difuzează Retrospectivele sportive ale anului 2012. Emoţionantele momente când românii au obţinut medalii la Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite în 24, 25, 26 decembrie, în 26 fiind reamintite şi recordurile Jocurilor Olimpice din acest an. Ziua de 27 decembrie va fi destinată Retrospectivei EURO 2012, iar pe 28 decembrie telespectatorii vor putea urmări cele mai spectaculoase momente din UEFA Champions League.

Sub genericul O dată-n an e Crăciunul, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 un program maraton, desfăşurat pe mai bine de patru ore. Cristian Tabără, alături de Alina Clapa vor fi gazdele ecestei emisiuni magazin, cu numeroşi invitaţi, din domenii diverse.

Emisiunea O dată-n viaţă revine la TVR 1 cu o ediţie de sărbătoare. Protagoniştii vor fi interpreţii de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, Gheorghe Turda, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, dar şi vedetele de muzică pop Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dan Helciug şi Gabriel Dorobanţu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu