Skip to main content

Discovery, în acţionariatul Eurosport

 
logo-eurosport-hd
logo-eurosport-hd

Publicitate

Compania Discovery plănuieşte să preia 20% din Eurosport, participaţie pentru care va plăti 170 de milioane de dolari, anunţă The Guardian. În plus, Discovery are opţiunea de a deveni acţionar majoritar  în doi ani.

Discovery a cumpărat câte 20% din mai multe posturi cu plată deţinute de compania TF1: TV Breizh, Histoire, Ushuaia TV şi Stylia. Pentru acestea, compania a plătit 14 milioane de euro. Şi în cazul acesta, Discovery are opţiunea de a-şi creşte participaţia până la 49% în următorii doi ani. Tranzacţia ar urma să fie încheiată în următoarele săptămâni.

Discovery deţine canale precum Discovery, TLC, Animal Planet şi Oprah Winfrey Network.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristian33 cristian33
    Lucian nici nu trebuie sa aiba. Nici digi nu are multe care de trasmisie au 4.Pentru transmisile de la constanta apeleaza la neptun tv . pentru cele de la cluj apeleaza la televiziunile al de CFR CLUJ. Eurosportul sufera de aceasi problema ca si Discovery . 99% la suta din populatia romanie nu este interesata de schi,bob,tir cu arcul, turul frantei etc ( stiu ca este socant dar este adevarul) ! Romanul vrea mult fotbal, handbal ceva atletism ,box ,volei. .Tenisul are o audienta slaba. Trebuie introdus si la noi sistemul ppv . Vrei sa vezi platesti . Problema este ca aia 1% nu suntem intersati pentru companiile de telecom.
  • Cosmin Cosmin
    Cam stupid sa crezi ca miscarea asta are vreo legatura cu ce s-a intamplat in Romania :)
  • lucian lucian
    Nu cred ca are Eurosportul infrastructura si logistica necesare unor transmisii live pt romania; cel putin nu la acest moment.
  • marius marius
    Se pare ca Teszari, in aroganta si ignoranta omului care a facut mai multi bani decat cei pe care educatia ii permitea sa-i aiba, a deranjat un vulcan. Nu m-ar mira sa liciteze Eurosport meciuri din Liga I.

Trimite un comentariu

sus