Skip to main content

RCS&RDS, scrisoare către abonați: „Digi Animal World și BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet și Discovery Channel”

 

Publicitate

Compania RCS&RDS și-a informat clienții, într-un e-mail, despre scoaterea Discovery Channel și Animal Planet din grila de programe a cablistului.

Potrivit informării, cele două posturi de documentare vor fi înlocuite de Digi Animal World, un nou post de televiziune aparținând companiei RCS&RDS, respectiv cu BBC Entertainment.

„Pregătește-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe a Digi TV: Digi Animal World și BBC Entertainment. Cele mai noi documentare și emisiuni, de la cele mai mari case de producție, cele mai interesante episoade te vor ține cu sufletul la gură, alături de noi, începând din luna decembrie”, se precizează în anunț.

 

Compania precizează abia în finalul mesajului că BBC Entertainment și Digi Animal World vor înlocui Animal Planet și Discovery Channel care au ieșit din grilă din 1 decembrie.

În prezent, în locul Discovery Channel rulează postul History.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt foarte suparata ,ca se intampla ,ca de obicei ,la noi,,,defecte"?incat nu am reusit sa-mi trimit raspunsul la concurs,pentru ca ,de fiecare data codul de siguranta aparea ca l-am copiat gresit!Asa incurajati pe cei care vor si altceva decat manelizare.Sunt socata
 • pai daca to scrie ca vor fi inlocuite cu digi animal world si bbc Entertainment de ce este demodulat ...ca sa trecem la pachet mai mare .....sa va fie rusine ar trebui sa va dea o amenda CNA sa nu o puteti plati....
 • Domnilor de la rcs-rds nu mai fugiti doar dupa profit in detrimentul calitatii programelor prezentate! Eu zic ca daca ne tot scadeti numarul programelor free prezentate ar trebui sa ne scadeti si tariful pretins ...Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca scoateti programe care au un nivel ridicat si altele doar de mantuiala raman in grila!
 • Astazi am sunat la RCS si mi-au spus ca daca vreau Digi Animal World sa trec la pachet extra!Asta inseamna 7lei in plus.Faptul ca va fi in pachetul de baza este o mare minciuna.
 • astept sa se faca dreptate in legatura cu ce am scris ca nu se mai poate si va rog lasati programele la liber
  multumesc Anticipat
 • va rog insistent sa lasati toate programele la liber ca voi face o cerere scrisa la rcs rds romania si voi spune ca tot scoateti canalele di pachetul de baza si le introduceti in pachetul extra si cele hd nu le lasati la liber
  de ce incercati sa prostiti clientii si tot ne promiteti ca introduceti canale in pachetul de baza si mai apoi le treceti in pachetul extra dupa care mai doriti si un alt abonament de 7 lei in plus fata la ce este
 • Antenele nu prezinta asa mare interes, plus ca au fost scoase doar de pe Digi Satelit, pe cand canalele Discovery au fost scoase si de pe Digi Cablu.
 • am obosit...ne-ati disperat cu stirile despre Discovery, Animal Planet si [email protected] nici cind au fost scoase Antenele nu a fost atita scandal... de unde se vede ca PRul celor de la Discovery este foarte eficient...

Trimite un comentariu