Skip to main content

VIDEO. Viitorul președinte CNA: Resimt o formă de abuz când mă uit la TV

 

Publicitate

“Resimt o formă de abuz când mă uit pe sticlă”. Ce fel de abuz? “Cel puțin emoțional”, a declarat Laura Georgescu la scurt timp după ce membrii CNA au votat ca ea să fie viitorul președinte al forului audiovizual.

Ce spune Laura Georgescu despre piața audiovizuală?

“Resimt acut redefinirea termenului de interes general. Noțiunea de interes public s-a diluat foarte tare. Nu cred că viața mea privată este de interes public”, a spus ea, adăugând că tema va fi supusă unei dezbateri publice.

Cât despre proiectul de conducere al CNA:

“Proiectul meu de management al CNA va fi trimis în studiu către toți ceilalți zece colegi și după cei voi avea observațiile lor și va fi votat îl voi prezenta public. Îmi doresc tare mult să avem și campanii publice ”.

Laura Corina Georgescu a fost votată astăzi de membrii CNA pentru a conduce forul, urmând ca propunerea să fie validată de Parlament, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Vicepreședinte interimar a fost ales Răsvan Popescu, fostul președinte al forului.

 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Persoanele „SPECIALE”, de multe ori nu iau masuri. La fel s-a intamplat si cu „Opera de Arta”, expusa pe treptele MUZEULUI DE ISTORIE AL ROMANIEI, nu intamplator.
  • mda. nu stiu cine e cucoana, dar nu mi-a placut cat s-a strambat la camera. toti porii ei genereaza un aer pseudo- intelectual care tipa: sunt o "aceasta"! nu mi-a placut nici ce a zis. i s-au pus intrebari concrete. am primit raspunsuri generale. parerea mea.
  • daca o veti avea invitata pe ,presedinta CNA-ului,intr-o emisiune in studioul vostru,in cadrul emisiunilor paginademedia live,as dori sa o intrebati,daca CNA,nu ar putea sa ia masuri si impotriva furnizorilor de cablu,ca abonatii sa fie si ei protejati de abuzurile lor,mai ales cand se indeplinesc conditiile de monopol pentru o anumita regiune al acestora(vezi cazul Discovery,Pro tv,poate Eurosport sau altele in viitor)!

Trimite un comentariu