Skip to main content

24 Ianuarie. Concedieri la TVR: 698 de angajaţi vor pleca de la 1 februarie. Flacăra nu mai apare

 

Sursa Foto: Mediafax Foto
Sursa Foto: Mediafax Foto

Publicitate

CONCEDIERI LA TVR. Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat punerea în aplicare a noii scheme organizaţionale a instituţiei, care va deveni operaţională de la 1 februarie şi care va conţine 2.450 de locuri de muncă, în timp ce 698 de angajaţi vor fi concediaţi, scrie Mediafax.

"Noua organigramă a SRTv va deveni operaţională începând cu data de 1 februarie 2013 şi va conţine 2.450 de locuri de muncă, cuprinzând şi un număr de 55 de cazuri sociale", se spune în comunicat.


Surse au declarat miercuri seară, pentru Mediafax, că "pentru" au votat Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, Claudiu Brînzan, Cristian Niţulescu, Lucia Hossu Longin, Nagy Zoltan Levente, Raico Cornea, Gabriel Tufeanu şi Nicoleta Nicolicea, în timp ce "împotrivă" au votat Ada Meseşan, Radu Carp, Romina Gabriela Surugiu, Valentin Nicolau şi Sorin Burtea.

CONCEDIERI la TVR: 698 de angajaţi vor pleca de la 1 februarie


FLACĂRA NU MAI APARE PE HÂRTIE. Revista Flacăra, al cărei prim număr a apărut pe 22 octombrie 1911, şi-a încetat apariţia în print, decizia fiind una "temporară", a declarat pentru Mediafax George Arion, preşedinte director general al societăţii Publicaţiile Flacăra SA.

Ultimul număr în print al Revistei Flacăra a fost cel care a apărut în decembrie 2012.
George Arion a precizat că este posibil, dacă va fi favorabil contextul economic, ca apariţia în print a Revistei Flacăra să fie reluată la un moment dat în viitor.
Revista Flacăra şi-a încetat apariţia în print


TRIBAL DDB, BIROU LA BUCUREŞTI. Agenţia digitală globală Tribal DDB Worldwide, parte a grupului Omnicom şi prezentă în 42 de ţări, îşi deschide birou la Bucureşti, scrie HotNews.ro. Biroul Tribal DDB Bucharest va fi condus de Christos Papapolyzos, preşedinte DDB South Eastern Europe, entitate care a operat până în toamnă DDB Bucharest, agenţie transformată în DDB România prin trecerea sub umbrela holdingului local de comunicare The Group.

Agenţia digitală globală Tribal DDB îşi deschide birou la Bucureşti​


PROFIT ÎN CREŞTERE. Profitul Google a crescut cu 6,7% în ultimele trei luni ale anului trecut, la 2,9 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor, datorită veniturilor mai ridicate din publicitate, retailerii suplimentând bugetele de marketing pentru perioada sărbătorilor de iarnă, scrie Mediafax.

Veniturile companiei, care deţine cel mai mare motor de căutare online şi cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri, au urcat cu 37% în trimestrul al patrulea al anului trecut faţă de perioada corespunzătoare din 2011, de la 10,5 miliarde de dolari la 14,4 miliarde de dolari.
GOOGLE anunţă profit în creştere. Compania a depăşit estimările analiştilor datorită publicităţii online


AUDIENŢA CNN LA ÎNVESTIREA LUI OBAMA. CNN a fost lider de audienţă în SUA, luni, când a difuzat ceremonia de învestire a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, care a fost urmărită de 3.136.000 de telespectatori ai reţelei de televiziune prin cablu, notează Mediafax, care citează huffingtonpost.com.

CNN s-a situat pe primul loc în audienţe în intervalul orar în care a transmis ceremonia de învestire (11.45 a.m. -12.15 p.m.), postul fiind secondat de reţeaua de televiziune MSNBC, care a avut în acelaşi interval 2.273.000 de telespectatori, informează huffingtonpost.com.
Pe locul al treilea s-a clasat Fox News, care a atras un număr de 1.316.000 de telespectatori.
CNN, lider de audienţă în SUA cu ceremonia de învestire a lui Barack Obama

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus