Skip to main content

CRBL, în juriu la "România dansează"

 

CRBLEduard Andreianu, cunoscut sub numele de artist drept CRBL, va face parte din juriul celei mai noi producţii Antena 1, “România Dansează”.

Publicitate

CRBL:

“O viaţă asta am făcut. Am pus mâna pe microfon, pentru că voiam ca lumea sa vadă cum dansez. Am ajuns în poziţia în care să fac parte dintr-un juriu în care doar dansul primează. Aici nu poţi păcăli pe nimeni! Oamenii, înainte să vadă, simt!”, a precizat CRBL.

Emisiunea „România dansează” va fi prezentată de Jorge, care a câştigat sezonul II al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Concurenţii care ajung în finală se vor lupta pentru 50.000 de Euro.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie, ajuns la sezonul al patrulea.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • crisscristian crisscristian
    o sa concurez cu echipa de street dance!dabea astept si ma bucur ca o sa jurizeze crbl!
  • valerian valerian
    In sfarsit o emisiune de dans fara (sper) smiorcaieli si telenovelisme si zeci de minute de umplutura, ca la Dansez pt. tine, unde trebuie sa astepti 20-30 de minute ca sa vezi un dans, iar intre timp inoti in puhoaie de lacrimi ale concurentilor care isi povestesc viata de zeci de ori pe editie. Vrem sa vedem doar dans si ATAT!!!
  • ionel torac ionel torac
    :))) S-ar putea ca Simona sa fie. :D Oeicum tare comentariul tau.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Singurele lucruri interesante la antena 1 sunt Picioarele Simonei Gherghe si fermecatoarea Octavia Geamanu... Insa nici una nu e single :(
  • Cici Cici
    Nu am inteles de unde atata antipatie fata de tipul asta :)) Eu sper ca Antena sa stie sa valorizeze formatul si sa poata realiza show-ul dupa tiparele internationale (atentie ca lumea a vazut deja pe AXN cum trebuie sa arate totul si pe cuvant daca nu era Hollywood nene - fiecare dans=o poveste, lumini, muzica orginala, coregrafi buni rau si concurenti fara pic de falsitate). Nu ca la X Factor sau ca la Top Chef, unde a ratat. Parerea mea! S-au inhamat la treaba grea toti.
  • Cris Cris
    Succesul" tv al acestui om in televiziune s-a vazut cand a fost in juriu la Megastar .. Unde a dat chix...
  • mad79 mad79
    O sa vedem cum wse descurca!Pana acum 1 bila alba si una negra!
  • Radu Radu
    Da, asa este, CRBL este un mascarici pentru ca acum e la Antena 1, daca era la PROTV era un mare dansator. Vai de capul vostru de batuti in cap.
  • Simona Ionascu Simona Ionascu
    Mi-a placut aia cu "Am pus mana pe microfon pentru ca am vrut ca lumea sa vada cum dansez":)
  • sfinx sfinx
    crbl e un mascarici

Trimite un comentariu

sus