Skip to main content

DERAPAJ. Goana după clickuri naşte titluri monstru: sfaturi pentru violatori

 


Publicitate

Împachetare neinspirată a unui articol pe ziare.com. Un material despre “schimbul de fluide prin sărut” a fost adresat, la prima editare, unui “public” cel puţin special. Titlul: Violatori, de ce nu ar trebui să vă sărutaţi victimele!

De unde această “grijă” pentru violatori? Din studiul citat în articol, reieşea că prin sărut se poate transmite şi ADN-ul, un lucru folositor într-o anchetă în cazul unui viol (curios, titlul nu se adresa poliţiştilor, ci infractorilor!)

Ulterior, titlul a fost schimbat. Nu în “Poliţişti, puteţi găsi violatorul dacă a sărutat victima”, ci într-unul mai “cuminte”: Prin sărut facem schimb inclusiv de ADN.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Serios ca eu am comentariu in asteptare si mizeriile spuse de asta sunt publicate direct? Serios?
  • Radule, ai mentalitate tipica de comunist imputit: cine nu va tolereaza rahaturile e clar portocaliu, de parca n-au mai ramas deloc oameni cu bun-simt si apolitici in tara asta.
  • universul vostru comunistilor ca ati distrus tara cu voiculescu si iliescu
  • @Sorin: Aceleasi obsesii maladive. Iliescu si cu Voiculescu, universul vostru.
  • De când şi-a deschis bunica iliescu blog ai apărut şi tu să comentezi pe net. De mătuşa Tamara nu ne zici nimic? Sau de varanul Voiculescu? Ia povesteşte ne despre publicul select al antenelor.
  • Pai ce, nu stiati ca in publicul ziarelor si site-urilor basiste se numara si violatorii?

Trimite un comentariu

sus