Skip to main content

Exerciţiu de imaginaţie: cum ar fi arătat ziarul de ziua lui Ceauşescu

 

Publicitate

COPERTĂ INEDITĂ. ProSport a deschis ziarul de sâmbătă, 26 ianuarie, cu o copertă mai puţin obişnuită: cum ar fi arătat o pagină de ziar dacă prea-iubitul fiu al poporului ar fi fost viu şi nevătămat.

Deschiderea ProSport, într-o primă pagină sepia:

Ruşine tovarăşe Bokila!
Element declasat, specific capitalismului putred, cetăţeanul congolez Bokila Jeremy a folosit declaraţii tendenţioase şi mincinoase, inducând în eroare clubul sportive al armatei, Steaua.

Militarii patriei, în funte cu unul dintre tovarăşii de nădejde, se dezic de acest individ certat cu morala şi etica.

Alte titluri:

Mândră corabia, meşter cârmaciul. Tovarăşul Gaţu Cristian a decretat că secţia juvenilă a clubului Rapid este un model de urmat pentru întreaga suflare handbalistică din ţară.

Secretul lui Mitea
Autorităţile din Republica Socialistă România continuă să analizeze circumstanţele în care s-au produs faptele din Dosarul Transferurilor.

Splendidă demonstraţie la Lacul Roşu Iubitorii de animale din ţară sărbătoresc aniversarea zilei de naştere a tovarăşului Nicolae Ceauşescu printr-un concurs de atelaje trase de câini.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    ar fi interesant de aflat daca au suplimentat tirajul, la rugamintile "fierbinti" ale "tovarasilor" oameni ai muncii sau, daca au avut retur, "proletarii" nevind timp/ disponibilitate sa citeasca textele de doi bani ale publicatiei...
  • eftimie eftimie
    Cineva nu cunoaste sensul cuvantului inedit.

Trimite un comentariu

sus