Skip to main content

Mihai Mălaimare a demisionat din CNA

 


Mihai Mălaimare, membru CNA, și-a dat demisia din funcția pe care o avea în cadrul Consiliului, pentru că Agenția Națională de Integritate a identificat o posibilă incompatibilitate, potrivit unui comunicat trimis de către casa de avocatură care îl reprezintă pe Mihai Mălaimare către Mediafax.

Publicitate

ANI a demarat o cercetare în ceea ce privește suspiciunea de incompatibilitate între funcția de membru CNA și cea de manager al Teatrului Masca.

În document se precizează că Mihai Mălaimare nu consideră că a încălcat dispozițiile legale privitoare la incompatibilitate.

Mihai Mălaimare a fost numit membru CNA în 2008, la propunerea guvernului Tăriceanu. Mălaimare nu are un membru supleant în CNA.

Din documentul trimis de avocatul lui Mălaimare:

  • „Decizia de a demisiona a survenit ca urmare a faptului ca Agenția Naționala de Integritate a comunicat domnului Mălaimare ca a initiat o cercetare in ceea ce il priveste, cu suspiciunea de incompatibilitate intre functia de membru al C.N.A. si aceea de manager al Teatrului Masca”, se arată în document.
  • Desi domnul Malaimare considera ca nu a incalcat dispozitiile legale privitoare la incompatibilitate, situatie in care califica aceasta cercetare ca fiind neintemeiata si isi rezerva dreptul sa conteste, in conformitate cu dispozitiile legale, orice act ar putea fi emis de A.N.I. in legatura cu acest aspect, domnia sa nu doreste ca declansarea acestei proceduri sa atinga in niciun fel imaginea Consiliului National al Audiovizualului si nici pe cea a Guvernului Romaniei care l-a propus si i-a sustinut numirea in aceasta functie, motiv pentru care a demisionat din functia ocupata.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu