Skip to main content

Monica Tatoiu vrea bun-simţ pe TV

 

monica tatoiu mediafax

Publicitate

Monica Tatoiu este încă un nume care se adaugă listei celor peste 5.600 de români care au semnat petiţia lansată de CNA .

Femeia de afaceri a ţinut chiar să adauge un text la semnătura virtuală:

„Construcţia subiectelor se face în şedinţele de redacţie. Oamenii din cască sunt păpuşarii care trebuie temperaţi. Cine sunt? Veţi descoperi analizându-le CV-ul poveşti generatoare de rating”.

Contactată de paginademedia.ro, Monica Silvia Tatoiu a confirmat semnătura pe site-ul petiţiei şi chiar a lăudat iniţiativa CNA :

Monica Tatoiu:

“Era nevoie de aşa ceva, era nevoie de o poliţie! În momentul în care este atâta indisciplină în media, trebuie o perioadă… şase luni, un an, până lumea îşi revine în simţiri. Nu se mai poate aşa ceva!”

Monica Tatoiu se alătură astfel unei liste tot mai lungi de personalităţi din lumea artistică, sportivă şi culturală, care şi-au pus semnătura pe petiţia virtuală „Interesul public mai presus de gustul publicului”, lansată de CNA. Până acum, Victor Rebengiuc, Virgil Ianţu, AG Weinberger, Emil Grădinescu, Bianca Ioniţă, Vlad Enăchescu, Benone Neagoe, Ilinca Goia şi Maria Ţoghină (Radio România) au semnat pentru bun simţ pe TV.
De cealaltă parte, Dan Negru este prima vedetă care s-a opus în mod public acestui demers.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Asta mai lipsea sa se vaite. Dispari tu de la tv si sa vezi cum creste nivelul de bun simt.
  • Nu o inteleg pe aceasta doamna! Sustine bunul-simt in mass-media dar este prezenta non-stop la cea mai scandaloasa televiziune,Romania Tv, unde i se "pregatesc" intalniri cu personaje ca Becali, Vadim, etc. E platita sa se faca misto de ea sau ...?
  • Nu conteaza cine a spus-o! Important este mesajul si are dreptate! Bunul simt lipseste si nu doar de la TV!
  • Ce să înveți de la Monica Tatoiu.O imorală notorie care se dă exemplu
  • Ca asta e un deseu toxic pe TV nu se mai indoieste (aproape) nimeni. Din pacate sunt site-uri ca acesta (exact de aceeasi teapa cu televiziunile unde apare individa) care tin mortis sa ii faca imagine cand se vede si din spatiu ca lumea nu vrea sa mai vada asa ceva. O fi si foamea mare, dar chiar asa de jos ati ajuns incat sa faceti stire cu asemenea indivizi. Sa va fie rusine si voua si televiziunilor pentru ceea ce faceti! Va distrugeti orice urma de credibilitate cu campaniile astea asa ca sper sa obtineti de la public si voi si televiziunile ceea ce semanati, mai exact sa nu va mai bage nici pe voi nimeni in seama si sa va consolati in brate cu "subiectul" vostru
  • Nici nu mă așteptam să nu se priceapă și la bun-simț. Am văzut că e doctor de la economie-agricultură-scufundări, până la diete-fizică cuantică-morfologie și la psihologie-turism-sudură în argon.
  • Imaginea doamnei Tatoiu pentru ilustrarea acestei știri spune tot. Rimelul ușor curs... Buze subțiri care strâng tot, indiferent dacă e mizerie sau nectar...Unghii cu gri sub ele (vezi Top 300 milionari români)... O imagine excelent aleasă! Felicitări!
  • Surse din piata afirma ca in zilele urmatoare petitia va fi semnata de urmatorii mari romani: Dan Diaconescu, Oana Zavoranu, CV Tudor, Bianca Dragusanu, Dan Capatos, Andreea Esca, Mihai Maruta, Gigi Becali ... si prietenii lor. Aceleasi surse au mai precizat ca singurul vinovat pentru aceasta stare de fapt va fi desemnata televiziunea Islaz TV, din judetulVaslui, care a dat pe post anul trecut un reportaj cu o vaca in calduri, reportaj care nu a corespuns normelor deontologice si jurnalistice necesare pentru a satisface setea de cultura a poporului roman, asa cum au fost trasate de acesti adevarati strajeri ai normelor morale si principiilor etice ale jurnalismului contemporan. Curat derapaj cum ar zice Petrica.
  • Ia! Cine s-a gasit sa vorbeasca despre bun simt! Huuuo cucoana!
  • Ce gluma, auzi Monica Tatoiu vrea bun simt la tv! :)) ar trebui sa nu mai onoreze cu prezenta la toate emisiuniile, sa dea din clanta nonstop, la toate subiecte indiferent daca se pricepe sau nu.

Trimite un comentariu

sus