Skip to main content

Poza zilei, în Ziarul financiar: unde sunt jurnaliştii?

 

Publicitate

Ziarul Financiar a surprins poza zilei. Aşa cum chiar cotidianul afirmă, instantaneul “vine de unde te aştepţi cel mai puţin”.

Fără sânge, fără scandal, fără vedete goale, dar extrem de sugestivă, poza a fost surpinsă la conferinţa de presă a guvernatorului BNR Mugur Isărescu.

De remarcat şi comentariul celor de la Ziarul Financiar:

Mugur Isărescu la prima conferinţă de presă a anului 2013. Închiderea ziarelor şi reducerea numărului de jurnalişti se vede şi în prezenţa la conferinţa de presă a guvernatorului BNR.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Domnule Paul S, nici domnul Sarbu nu este nici el (sau Domnia Sa cum ai vrea sa ma adresez) vreun geniu al Finantei. Pentru ca altfel dadea banii inapoi la Bancorex. Domnul Sarbu calareste si Domnia Sa pe cine suporta. Iar a te angaja la Domnia Sa nu comporta multe alte calitati in afara de a fi catifelat. Dar Domnul Sarbu se va duce si Domnia Sa dupa alti clarvazatori cum ar fi Domnul Patriciu sau Domnul Vantu.
 • se gasi un prostovan si un frustrat isteric sa se bage si el in seama cu ZF-ul, ca deh daca nu il baga lumea. SOViani asta a luat un ziar si l-a bagat in pamant si acum mai are tupeul sa vorbeasca de ZF. Ca in vorba aia din popor ....prostul nu e prost destul pana nu e si fudul
 • Explicatia e aici: http://soviani.com/2013/01/08/ce-vrajeala-ieftina-vine-din-partea-ziarului-financiar-cica-cea-mai-tare-poza-a-zilei/

  Inca o stire marca pro, adica falsa :(
 • Poza e simbolica pentru situatia de facto din presa din Romania: nu exista jurnalisti in presa economica . Simplu.
 • Dar tu ce cine esti?
  Cum ii evalueazi pe jurnalisti?
  "Vai steaua lor" e expresie de manelist din ghetou confort 3.
  Unde folosesti expresia asta, in cercul tau de prieteni?
  Ei cu ce se ocupa?
  Ala cu digits poate stie la perfectie germana si franceza.
  Du-te la Sarbu si, daca esti mai bun decat "two digits", iti garantez ca te va pune instantaneu in locul lui.
  Fa-o, e sansa ta!
  Ce rost are sa ne spui noua cat de prost e altul?
  Esti mai bun, inlocuieste-l pe "specimen"!
  Dar stii tu mai bine cate parale faci, sigur esti constient de valoarea ta!
  Crezi in tine, te duci la Sarbu!
 • jurnalistii nu stau la bnr in prima parte a salii. niciodata. acolo stau oficiali ai bancii. la acesata conferinta nu au fost prezenti decat jurnalisti care au stat la locul lor, in partea a doua a acestei sali.
 • Au fost si jurnalisti si echipe.Money.ro a transmis in direct conferinta//
 • @vaisteaualor

  din pacate, de acord cu tine si in prima si in a doua parte a postului. Ciudat e ca a scazut nu doar cantitatea de ziare si ziaristi, ci si calitatea. Cum spuneai unii dintre ei chiar cred ca au stea in frunte si sunt atat de slabi, infantili si penibili prin ceea ce scriu.
 • care jurnalisti? Din totalul asa zisilor jurnalisti, cred ca iti ajung degetele de la maini ca sa-i numeri pe cei care chiar cunosc si practica aceasta meserie. In restul sunt numai lingai, santajisti, frustrati.
  In plus cine vorbeste? Cei de la ZF, un ziar financiar "quality", condus de un redactor sef de renume mondial, care traduce "two digits" ca fiind doua degete!:)))

  Nu-i de mirare ca se alege praful de presa cu asemenea specimene.
 • da, dar numai la antena 1. adica din toti cei care se uitau la antena 1, majoritatea se uitau la acces direct...
 • este adevarat ca ieri emisiunea acces direct a fost lider de audienta

Trimite un comentariu

sus