Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Haremul de falsuri din Suleyman Magnificul

 
suleyman
suleyman

Publicitate

Weekend Adevărul a luat la puricat serialul Suleyman Magnificul pentru a arăta că „producţia care ţine milioane de români în faţa televizoarelor este plin de invenţii şi nu corespunde cu realităţile istorice ale epocii în care s-a petrecut acţiunea. Haremul de falsuri din Suleyman Magnificul este titlul de pe prima pagină a publicaţiei. Printre inexactităţile identificate se numără hainele cadânelor „de inspiraţie veneţiană” şi inelul faţetat, apărut abia la două secole după domnia lui Soliman.

Oamenii care nu vor fi niciodată şomeri, titrează România liberă în deschiderea de astăzi. Publicaţia face o analiză a celor mai căutate specializări universitare pe piaţa forţei de muncă.

Pro Sport - Când Down înseamnă sus este povestea lui Andrei Filimon, un puşti de 11 ani, care reuşeşte să controleze boala de care suferă, sindromul Down, datorită pasiunii pentru motociclete.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Click! - Andra face 18.000 de euro în 14 zile.
  • Libertatea se întreabă dacă Ilinca Vandici este însărcinată.
  • Evenimentul zilei - Paula Iacob a turnat la Securitate pentru bomboane şi gladiole. 
  • Naţional - 150.000 de euro, preţul cumpărării unui procuror. 
Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Perfect adevarat , Amadeus
    P.S. .Filmul Mihai Viteazu reflecta adevarul istoric ?...s.a.m.d
  • vezi ca audientele de marti sunt puse pe site-ul kanald, suleyman a fost pe primul loc cu 10 si nu stiu cat puncte
  • Who cares ? Credeti ca aceea categorie de public care urmareste avida acest serial este interesata de adevarul istoric ?
  • Se trezira si astia a lu' Burci. Nici Titanicul nu corespunde adevarului istoric, nici Spartacus de la HBO, ca sa nu mai vorbim de alte milioane de filme. Poate ar trebui sa le explice cineva diferenta dintre un film documentar si o fictiune inspirata din fapte, personaje si intamplari reale.

Trimite un comentariu

sus