Skip to main content

Specialistul Stallone a lăsat Dallas în urmă. JR Ewing, la jumătate față de prima difuzare

 

Publicitate

AUDIENȚE. A doua sâmbătă cu noul sezon Dallas nu a mai avut performanțele de la debutul noii serii pe Antena 1. Sâmbătă seara, Specialistul, un film cu Sylvester Stallone difuzat de Pro TV, a avut o audiență de două ori mai mare decât serialul cu JR Ewing, Bobby și Sue Ellen.

Dallas a avut performanțe la jumătate față săptămâna trecută, când a fost lider de audiență.

Cifrele, în continuare:

LA NIVEL URBAN. La Dallas s-au uitat, sâmbătă seara, în fiecare minut, 618.000 de telespectatori din orașe. Pe Pro TV, la Specialistul, erau 1,2 milioane de telespectatori.

LA NIVEL NAȚIONAL. Aproape 2,5 milioane de români urmăreau, în fiecare minut, filmul cu Stallone de pe Pro TV. La Antena 1, care difuza Dallas, se uitau aproape 1,3 milioane de telespectatori din întreaga țară.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul Dallas, 296.000 de telespectatori pe minut aveau între 18 și 49 de ani (5,4 rating pe segment). Specialistul Stallone era urmărit de 691.000 de persoane din targetul comercial (12,5 rating).

Audiențele posturilor TV sâmbătă, 19 ianuarie, pe intervalul serialului Dallas:

URBAN NATIONAL
Pro TV 1.200.000 telespectatori pe minut (11,4 rtg) Pro TV 2.450.000 (12,9)
Antena 1 618.000 (5,9) Antena 1 1.288.000 (6,8)
Acasa TV 341.000 (3,2) Kanal D 912.000 (4,8)
Prima TV 320.000 (3) Acasa 694.000 (3,6)
Kanal D 301.000 (2,9) Prima TV 520.000 (2,7)

Episodul-pilot al serialului Dallas, difuzat la Antena 1 pe 12 ianuarie, a atras audiențe de 2,3 milioane de telespectatori, în fiecare minut, la nivel național, dintre care aproape 1,2 milioane din orașe, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Antena 1 a ocupat primul loc în audiențe, atât la nivel urban, cât și național, pe segmentul serialului american.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ai venit la conducere acum 6 ani cand Antena 1 chiar dadea clasa in divertisment. Ti-ai batut joc de anii de munca si de performantele unor oameni buni, harnici si talentati - nu ma refer numai la prezentatori sau oameni de creatie ci si la contabili si oameni de marketing. Ai adus cofetari retardați si foci gestante care sa iti dea sarut mana cand iesi din lift. Ai zis ca faci, ca realizezi, ca o sa fie firma pan´la cer... De ce nu te retragi, Camelia Voiculescu, daca vezi ca nu esti in stare? Tine minte: cand o vei vinde (pentru ca vei dori s-o vinzi), Antena va valora mult mai putin decat te astepti...
 • Petrisor, vezi ca protv a cumparat formatul de gatit hells kitchen http://www.broadcastnow.co.uk/news/international/romanias-pro-tv-opens-hells-kitchen/5050865.article#.UP07XIVhPHs.twitter
 • Si Specialistul e un film prost (2 Zmeure din 5 nom.), dar asta nu a impiedicat romanii sa se uite la el la difuzarea 30
 • Audientele slabe ale acestui serial din cel de-al doilea episod sunt din cauza filmului. Eu m-am uitat de curiozitate la primul episod, mai ales ca mi-a amintit de vremea copilariei mele. M-a dezamagit insa felul in care filmul este realizat. Totul mi se pare ''tras de par'', se cauta conflicte aiurea, se exagereaza...lumea a evoluat fata de acum 30 de ani. Mie personal scenariul mi se pare foarte prost. Audientele slabe nu cred ca sunt din cauza faptului ca se difuzeaza pe antena 1. Filmul e prost.
 • Trebuie tinut cont de faptul ca e difuzat si in reluare, a doua zi.
  Eu m-am uitat a doua zi.
  Comentacii astia ce vor sa zica?
  Ca nu se uita oamenii pentru ca e difuzat de antene?
  Pe vremuri, cand societatea era asezata si presa era tiparita, exista rubrica posta redactiei.
  Si pe vremea aia scriau scrisori fel de fel de idioti, dar daca omul era tampit, scrisoarea ajungea la cosul de gunoi.
  Acum, disperati dupa click-uri, publicati toate idioteniile scrise de orice dobitoc.
  Ar fi necesara un pic de curatenie, de cenzura.
  Trebuie reabilitat cosul de gunoi, ca e plin site-ul asta de netoti.
 • Bine ba Cosmine/Alexandra/Expertul si alti postaci protevisti! Asa va vreau! Bagati comentarii de 2 lei ca dau o bere la pet! Ce muschii mei! :))

Trimite un comentariu