Skip to main content

TVR începe concedierile săptămâna viitoare

 

Publicitate

Procesul de restructurare, aproape de final. Postul public de televiziune va notifica, de săptămâna viitoare angajaţii ce vor fi concediaţi. Anunţul a fost făcut chiar într-o ştire, difuzată la Jurnalul de la ora 20.00 de la TVR 1. Rezultatele procesului de restructurare a personalului vor fi prezentate vineri în şedinţa Consiliului de Administraţie.

„TVR se află la finalul procesului de restructurare a personalului. Vineri, în Consiliului de administraţie al TVR va fi prezentat rezultatul procesului de selecţie a personalului. Iar săptămâna viitoare, vor fi notificaţi angajaţiii care vor fi concediaţi”, potrivit TVRNews.ro.

Ştirea vine chiar în ziua în care Comisia de Cultură din Parlament a aprobat reeşalonarea datoriilor postului public pe următorii şapte ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vova vova
    Ca de obicei in Romania, cand o societate nu merge se fac restructurari si nu se cauta un plan financiar viabil. De ce -1 nu exista oamenii sufiecienti de buni incata sa vada potentele economice de pe piata si/sau lipsa de respect fata de OM/OAMENI. Logic ca vor fi dati afara amaratii cu 15-20 mil. vechi iar grangurii comunisti, fosti nomenclaturisti si lichelele vor ramane. (ex: javrele de 60-70 de ani de pe la Dep. de Muzica-Divertisment), care lucreaza pe DDA-uri, care in mare parte vin din externalizari (ca de acolo se duc banii!!!) si mai au o pensie "decenta" de 60-80 mil vechi. Toleranta asta cu restructurarile si cu toata umilinta asta este de fapt PURA PROSTIE. Imbecilii din conducere trebuie dati in judecata la modul personal (sa plkateasca bani si nu putini, cat mai multi ) pt decizii proaste, TVR-ul trebuie dat in judecata pt. abuz.....Nu poti da afara oamenii cand ai externalizari de aproape 500 de mii de euro per luna. Opreste suveica si apara OMUL. Iar o alta masura si mai simpla dar care este poate ultima este PARUL, BATA, BATAIA. Cum dracu' imbecilii din CA (alesi dupa spranceana putreda a clasei politice) pot vota asa ceva, sa plece ei in primul rand, sa plece fostul sef al SIE, dl. securisto-nomenclaturist, actual presedinte Saftoiu pt ca nu a gasit in X luni de cand e presedinte o solutie sa opreasca furturile.
    E scandalos si dezgustator cum OAMENII sunt bataia de joc a unor semidocti si imbecili de politruci.
  • iulia iulia
    Vor fi concediati care frecau menta prin televiziune sau cei care probabil ca mai incercau sa munceasca (chiar si cele cateva 2-3 ore din 8 ore de munca)? Cumetriile sunt la ele acasa in televiziunea publica(de-a dreptul obligatorie pe factura de electricitate). Asadar si prin urmare nu intrevad nicio resuscitare a acestui "intreprinderi" mamut. Astept cu fiecare factura marirea taxei obligatorii de televiziune publica fortata.

Trimite un comentariu

sus