Skip to main content

UMOR INVOLUNTAR: Iliescu, crematoriul, creștinii și Boboteaza

 

Publicitate

BURTIERELE SĂPTĂMÂNII. Burtierele posturilor de știri pot fi, câteodată veritabile surse de umor involuntar. Paginademedia.ro vă prezintă două dintre burtierele neinspirate ale săptămânii trecute.

Prinși în evenimentul funeraliilor lui Sergiu Nicolaescu, editorii RTV au titrat pe ecran exact ceea ce se întâmpla: Ion Iliescu a ajuns la crematoriu. Perfect adevărat, dar...

B 1 TV a dat o burtieră memorabilă. Din viteză, dar și din cauza orei (era șapte dimineața) cei de la B 1 au “mâncat” exact litera care nu trebuie.

Cele două burtiere au făcut furori și pe contul de Facebook al Paginademedia.ro. Dați Like dacă v-au plăcut și vouă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Perfect de acord: cei care se arunca in apa inghetata sa prinda crucea sau ingheata ore in sir la coada sa pupe niste mumii tamaiate sunt niste CRETINI.
  • Da-mi un argument inteligent pentru care merita sa fii "de acord" cu o afirmatie pe care nu a facut-o nici cel care a scris burtiera aia.

    Nu sunt cretini cei care au o alta optiune decat a ta.
  • Ma distreaza felul in care se autoelimina aceste posturi tv. Nu au nimic in comun cu jurnalismul profesionist, echidistant. Au luat lectii bune de la DD.Exista multe lucruri frumoase in aceasta viata, nu trebuie sa le umbrim cu prostia si mahalagismul unor posturi tv.,care se complac in aceasta mizerie umana.Stiri sunt pe net,in ziare straine,cine le stie citi.Depinde de cultura nostra dobandita de-a lungul vietii.

Trimite un comentariu