Skip to main content

Văduva lui Sergiu Nicolaescu către presă: Fără imagini de la înmormântare

 
Văduva lui Sergiu Nicolaescu către presă: Fără imagini de la înmormântare

Publicitate

PREMIERĂ. Văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana Nicolaescu, cere televiziunilor să trateze „cu decenţă şi respectul cuvenit” dispariţia regizorului şi interzice difuzarea imaginilor de la înmormântare, potrivit unui document trimis mass-media.

„Totodată vă interzic să publicaţi/difuzaţi materiale de presa scrisă, şi/sau audiovizuală ori internet, respectiv fotografii sau filme audio/video de la înmormântarea soţului meu. Precizez că aceste lucruri au legătură cu viaţa mea intimă, personală şi de familie, într-un moment dramatic al vieţii mele”, a mai precizat Dana Nicolaescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    Cred ca fiecare roman trecut de 40 de ani,isi da seama de faptul ca(Sergiu)Florin Nicolaescu a facut parte sau a fost sprijinit de nomenclatura ceausista.Uitandu-te la ascensiunea acestuia si la traseul lui cinematografic, poti vedea simplu cum a reusit ceva ce alti regizori romani, poate si mai buni, nu au reusit.Bravo lui!Doamna Nicolaescu are tot dreptul sa refuze publicitatea unui asemenea moment tragic!
  • cotos cotos
    Bv ei...Un model de urmat...
  • andrei andrei
    bine face. la ce tiganie a fost la alte inmormantari...
  • reporter reporter
    Foarte bun precedent a creat doamna. Bravo ei și cui a sfatuit-o!
  • adriana adriana
    am cunoscut-o pe dana ionica si este o tipa exceptionala, frumoasa, desteapta si cu personalitate. foarte bine ca nu da voie tv-urilor sa faca "spectacol" dintr-o tragedie! Dumnezeu sa-l odihneasca pe Sergiu Nicolaescu!
  • Ang.B Ang.B
    Foarte bine a facut, bravo !
  • sorin sorin
    Dar dece, in timpitenia mintii tale "nu crezi' ca asta a fort dorinta lui Sergiu? E dorinta ei si nu orice aiurit isi poate da cu parerea. Oricine poate opina ca M.Marian cand a scris ce a scris avea un deget in nas si unul in cur si i-a scanteiat mintea o idee tampita
  • Catalin Catalin
    Mi se pare un lucru decent si ar fi bine sa fie respectat, sa dovedim macar odata ca Romania merge spre civilizatie.
  • Alex.D Alex.D
    A rezolvat-o...il incinereaza. Nu tu slujba => nu tu "spectatori"
    Vorba lui Marian...nu stiu daca asta a fost dorinta lui. Daca da, trebuie totusi respectata.
  • M.Marian M.Marian
    Cred ca DUDUIA e avida dupa averaea MARELUI actor si-si da mare inportanta prin cereri pe care nici Familile multor ACTORI MARI nu le-u cerut,dar sa nu uite ca A FOST,ESTE SI VA RAMANE UN MARE ACTOR al acestei tari.EU nu cred ca MARELE ACTOR a avut aceasta dorinta.DUMNEZEU S-l ODIHNEASCA IN PACE.
  • Tudor Tudor
    Bla bla bla !
    N-are nicio putere.
    Daca functiona legea asta, multe ar fi fost altfel in tara asta.

Trimite un comentariu

sus