Skip to main content

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al CNA

 

Publicitate

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în şedinţa de marţi a Consiliului, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete, potrivit Mediafax.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marţi, în jurul orei 11.00, într-o şedinţă care nu a avut regim public şi a cărei ordine de zi nu a fost făcută publică până în momentul difuzării acestei ştiri.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, şedinţele Consiliului sunt publice, cu excepţia cazului în care se propune preşedintele şi se alege vicepreşedintele.

Surse au declarat, însă, pentru Mediafax, că Viorel Vasile Buda (susţinut de PNL) a fost ales vicepreşedinte al CNA. Pentru această funcţie au mai candidat Valentin - Alexandru Jucan, Lorand Turos şi Cristina Trepcea.

Cine este Viorel Vasile Buda

Viorel Vasile Buda este (61 de ani) este licențiat în Fizică și are un master în „Drept Administrativ şi Statutul funcţionarului public”.

A fost profesor de fizică până în 2005, apoi a devenit Inspector școlar, iar în 2008 a fost ales deputat PNL în comisia de învățământ. Viorel Vasile Buda este membru PNL din 1990.

Pe 28 decembrie, membrii CNA au propus-o pentru funcția de președinte pe Laura Georgescu, urmând ca aceasta să fie validată de Parlament.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu